fbpx

Set “song of the Sylph” jaspis

57,00

1 op voorraad

Fantastische set met foto-jaspis

Deze handgemaakte set met fijne ronde steentjes van foto-jaspis is heel elegant vormgegeven. Het goudkleurige koperdraad wervelt sierlijk om de edelsteentjes heen. De foto-jaspis edelsteen is mooi natuurlijke bruin. Je krijgt absoluut complimenten als je dit bijzondere setje draagt.

Specificaties

De ronde steentjes van 6 mm zijn verwerkt in hangers van 2,3 x 1,2 cm. De hanger heeft nu een goudkleurige snake-ketting, maar dat kan desgewenst een iets stoerdere zwart lederen koord ketting zijn. Het goudkleurige koperdraad waarmee de hanger omwikkeld is, heeft een bewerking ondergaan waardoor het zijn glans behoudt en geen allergische reacties teweegbrengt.

Persoonlijk contact

Overigens is het altijd mogelijk, nu of in de toekomst, om een bijpassende armband, ring, oorbellen, sjaal- of hoedenspeld te laten maken met dezelfde fraaie foto-jaspis. Na een mailbericht of ontvangst van het ingevulde contactformulier neem ik telefonisch contact op om alle wensen door te nemen. Vervolgens ga ik met veel plezier voor je aan de slag. Uiteraard zonder verplichtingen. Als het resultaat niet bevalt hoef je niet tot aankoop over te gaan. Ik kan me echter niet voorstellen dat het tegen zal gaan vallen.

Wees er wel op tijd bij! Het is niet uitgesloten dat ik nog op pad moet voor de juiste stenen!

Misschien is het leuk om via deze link eens te kijken naar de werking van de foto-jaspis. Ik merk vaak dat mensen zich aangetrokken voelen tot een edelsteen met de energie die precies bij hen past. Zo vaak dat het eigenlijk geen toeval meer is...

neem gerust contact op als je iets mist, of iets nèt even wat anders wil dan afgebeeld.