fbpx

Unieke handgemaakte sieradenset – veel keuzemogelijkheden

15,00

Als welkomst-aanbieding ontvang je nu een mooi bijpassend kettinkje extra bij een besteding v.a. €30,-
Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie: Tags: , , , , , ,
Schitterende handgemaakte sieradenset met edelsteen - nu met gratis bijpassend kettinkje

Dit is een bijzondere handgemaakte set, met heel veel keuzemogelijkheden. Misschien wel iets tè veel...

Het cadeau-kettinkje (bij een besteding van €30) is 40 cm lang en is iets korter dan de ketting met hanger uit de set, en daarom een erg mooie combinatie. Opvallend samen met de oorbellen, en ook met de verstelbare ring heb je een erg mooi setje. Een bijpassend armbandje is daar natuurlijk ook weer leuk bij. Naast de oorbellen in deze combinatie is het ook mogelijk om oorbellen in dezelfde bloem-vorm als de hanger en ring te bestellen, als oorbellen voor gaatjes of... als clip-oorbellen! Die oorbellen kosten €30,- per paar.

Materialen naar keuze

Als je de sieraden hebt gekozen, kan vervolgens een keuze worden gemaakt uit zo'n 20 (!) soorten edelsteen. Zodra een soort wordt geselecteerd, verschijnt een foto met enkele van de kralen (4/6/8mm). Bij de bestelling kunnen nog specifieke wensen worden aangegeven - tint of tekening bijvoorbeeld.

Tenslotte kun je bij de bestelling aangeven of de sieraden met zilver-, staal/donker zilver-, goud- of 14K-goudkleurig draad gemaakt moeten worden. De draadbewerking in messing, brons, licht en donker koper kan ook, maar het cadeau-kettinkje en de verstelbare ring zijn dan niet in dezelfde kleur.

Exclusiviteit

Ik zei 't al... misschien iets te veel keuze 😀 En dan bestaat de mogelijkheid voor speciale verzoekjes zelfs ook nog! Op deze manier kan ik de prijs voor exclusiviteit gunstig houden, omdat er geen enorme voorraad van alle mogelijke combinaties ontstaat. Met jouw keuzes ga ik met veel plezier aan de slag. Zodra de sieraden gemaakt zijn, mail ik enkele foto's zodat je kunt bekijken of het resultaat bevalt. Het is ook mogelijk om via het contactformulier een berichtje te sturen met jouw wensen zonder een bestelling te plaatsen. Als het kan, maak ik de gewenste set en plaats deze in de winkel. Je kunt dan rustig kijken of het leuk is geworden en pas dan tot aankoop overgaan. Zo niet, dan blijft het gewoon in de winkel beschikbaar voor iemand anders. En sowieso komt er af en toe een kant-en-klare set in de webwinkel, dus dat af en toe checken is ook een optie.

Het metaaldraad waarmee de sieraden zijn gemaakt, heeft een bewerking ondergaan zodat het z'n glans behoudt en geen allergische reacties teweeg brengt.

Overigens is het altijd mogelijk, nu of in de toekomst, om nog iets bij te bestellen met dezelfde fraaie edelstenen. Na een mailbericht of ontvangst van het ingevulde contactformulier neem ik telefonisch contact op om alle wensen door te nemen. Vervolgens ga ik met veel plezier voor je aan de slag. Uiteraard zonder verplichtingen. Als het resultaat niet bevalt hoef je niet tot aankoop over te gaan. Ik kan me echter niet voorstellen dat het tegen zal gaan vallen.

Wees er wel op tijd bij! Het is niet uitgesloten dat ik nog op pad moet voor de juiste stenen!

Misschien is het leuk om via deze link eens te kijken naar de werking van de edelstenen. Ik merk vaak dat mensen zich aangetrokken voelen tot een edelsteen met de energie die precies bij hen past. Zo vaak dat het eigenlijk geen toeval meer is...

neem gerust contact op als je iets mist, of iets nèt even wat anders wil dan afgebeeld.