fbpx

“Riverdance”

25,00

1 op voorraad

Categorie: Tags: ,
Prachtige handgemaakte hanger met malachiet

Deze fraaie, sierlijke handgemaakte hanger is gemaakt van een ovalen malachiet en een klein rond accentje van dezelfde edelsteen. In de draadbewerking van goudkleurig koperdraad zijn ook kleine goudkleurige kraaltjes verwerkt zodat het een levendig geheel is geworden. Je krijgt absoluut complimenten als je dit bijzondere sieraad draagt.

Specificaties

De ovalen malachiet is 1,8 x 1,4 cm groot en het speels bewegende accentje is gemaakt rondom een rond steentje van dezelfde edelsteen. De hanger is 4,8 x 1,5 cm. De hanger is voorzien van een goudkleurige ketting. Het koperdraad waarvan de hanger is gemaakt, heeft een bewerking ondergaan waardoor het niet afgeeft en geen allergische reacties veroorzaakt.

Persoonlijk contact

Overigens is het altijd mogelijk, nu of in de toekomst, om een bijpassende armband, ring, oorbellen, sjaal- of hoedenspeld te laten maken met dezelfde fraaie malachiet. Na een mailbericht of ontvangst van het ingevulde contactformulier neem ik telefonisch contact op om alle wensen door te nemen. Vervolgens ga ik met veel plezier voor je aan de slag. Uiteraard zonder verplichtingen. Als het resultaat niet bevalt hoef je niet tot aankoop over te gaan. Ik kan me echter niet voorstellen dat het tegen zal gaan vallen.

Wees er wel op tijd bij! Het is niet uitgesloten dat ik nog op pad moet voor de juiste stenen!

Misschien is het leuk om via deze link eens te kijken naar de werking van de malachiet. Ik merk vaak dat mensen zich aangetrokken voelen tot een edelsteen met de energie die precies bij hen past. Zo vaak dat het eigenlijk geen toeval meer is...

neem gerust contact op als je iets mist, of iets nèt even wat anders wil dan afgebeeld.