fbpx

vaderdag vaderdagactie unieke handgemaakte sieraden met edelsteen love local jewelry edelstenen Google Facebook 

One to Love Crafts

Je bekijkt nu…

Ketting “swirly donut” met Mexicaans turkoois

50,00

1 op voorraad

Categorie: Tag:
Prachtige donuthanger met Mexicaans turkoois

Deze handgemaakte hanger met turkoois is heel apart en zwierig vormgegeven. Het gebeurt niet vaak dat ik met turkoois kan werken omdat het best kostbaar is, maar deze is door een reis naar Mexico in mijn verzameling terecht gekomen. De draadbewerking is van messingkleurig koperdraad wat gecoat is. Daardoor blijft het als nieuw en brengt het geen allergische reacties teweeg. De hanger is erg mooi met een bruine of zwarte lederen koord-ketting, maar kan desgewenst ook met een messingkleurige ketting worden geleverd. Je krijgt absoluut complimenten als je dit bijzondere sieraad draagt.

Specificaties

De prachtig getekende turkoois donut van 4,5cm is met messingkleurig gecoat koperdraad tot een opvallende hanger van 7x4,5 cm gemaakt. De hanger is tweezijdig te dragen. Door de coating van het koperdraad blijft het mooi. De hanger kan zowel met een zwart of bruine lederen koord-ketting als met een messingkleurige ketting worden geleverd.

Turkoois is een beschermende en kalmerende steen en wordt over de hele wereld gezien als een geliefde, krachtige heler. De steen helpt je om doelen te verwezelijken en creatieve oplossingen voor problemen te vinden. Misschien is het leuk om via deze link eens te kijken naar de verdere werking van turkoois. Ik merk vaak dat mensen zich aangetrokken voelen tot een edelsteen met de energie die precies bij hen past. Zo vaak dat het eigenlijk geen toeval meer is...

Persoonlijk contact

Overigens is het altijd mogelijk, nu of in de toekomst, om een bijpassende armband, ring, oorbellen, sjaal- of hoedenspeld te laten maken met dezelfde fraaie turkoois. Na een mailbericht of ontvangst van het ingevulde contactformulier neem ik telefonisch contact op om alle wensen door te nemen. Vervolgens ga ik met veel plezier voor je aan de slag. Uiteraard zonder verplichtingen. Als het resultaat niet bevalt hoef je niet tot aankoop over te gaan. Ik kan me echter niet voorstellen dat het tegen zal gaan vallen.

Wees er wel op tijd bij! Het is zeker dat ik een zoektocht moet starten voor de juiste steen/stenen!

Neem gerust contact op als je iets mist, of iets nèt even wat anders wil dan afgebeeld.