fbpx

(this is not) “a lovesong”

25,00

1 op voorraad

Sierlijke muzieksleutel met howliet op een hart

Deze originele, handgemaakte hanger bestaat uit een zilveren muzieksleutel met howliet, welke is bevestigd op een fijne, zilveren notenbalk in een hart van vierkant gedraaid zilverdraad. Je krijgt absoluut complimenten als je dit bijzondere sieraad draagt. Door het gedraaide vierkante zilverdraad ziet de hanger er altijd levendig uit.

Specificaties

Het hart is 2,6 x 2,7 cm groot en gemaakt van 92,5% zuiver vierkant zilverdraad. De notenbalk is van 0,4mm zilverdraad gemaakt. De muzieksleutel is gedraaid rondom een 4mm ronde howliet. De hanger is voorzien van een zilveren snake-ketting.

Naast howliet kan de hanger nog met 19 andere soorten edelsteen uit voorraad worden gemaakt. Kies je favoriete kleur of denk bijvoorbeeld eens aan turkoois, rozenkwarts, tijgeroog, amethist of aventurijn... Op de pagina https://12lovecrafts.nl/hoe-zit-dat/ kun je ook fijn inspiratie opdoen voor maandstenen of geboortestenen.

Persoonlijk contact

Overigens is het altijd mogelijk, nu of in de toekomst, om een bijpassende armband, ring, oorbellen, sjaal- of hoedenspeld te laten maken met dezelfde fraaie howliet. Na een mailbericht of ontvangst van het ingevulde contactformulier neem ik telefonisch contact op om alle wensen door te nemen. Vervolgens ga ik met veel plezier voor je aan de slag. Uiteraard zonder verplichtingen. Als het resultaat niet bevalt hoef je niet tot aankoop over te gaan. Ik kan me echter niet voorstellen dat het tegen zal gaan vallen.

Wees er wel op tijd bij! Het is niet uitgesloten dat ik nog op pad moet voor de juiste stenen!

Misschien is het leuk om via deze link eens te kijken naar de werking van de howliet. Ik merk vaak dat mensen zich aangetrokken voelen tot een edelsteen met de energie die precies bij hen past. Zo vaak dat het eigenlijk geen toeval meer is...

neem gerust contact op als je iets mist, of iets nèt even wat anders wil dan afgebeeld.