fbpx

Lief Ko Nijn met armbandje turkoois in schatkistje

25,00

1 op voorraad

KoNijn en armbandje turkoois in schatkistje

Dit ontzettend leuke setje is een bijzonder en waardevol presentje voor de oogappeltjes en hartendiefjes. De actie geldt zo lang de voorraad schatkistjes strekt.

Specificaties

Ketting Ko Nijn staat apart beschreven in de webshop. Het armbandje wordt op de gewenste lengte gemaakt.

Dit leuke setje kan met 20 soorten edelsteen uit voorraad worden gemaakt. Kies je favoriete kleur of denk bijvoorbeeld eens aan turkoois, rozenkwarts, tijgeroog, amethist of aventurijn... Op de pagina https://12lovecrafts.nl/hoe-zit-dat/ kun je ook fijn inspiratie opdoen voor maandstenen of geboortestenen. Turkoois is een zeldzame en zeer kostbare edelsteen. De meeste sieraden die je met deze fraaie en typische kleur tegenkomt, zijn daarom gemaakt met gekleurd howliet. Zo ook dit handgemaakte, schattige konijntje.

Persoonlijk contact

Overigens is het altijd mogelijk, nu of in de toekomst, om bijpassende sieraden te laten maken met dezelfde fraaie edelstenen. Na een mailbericht of ontvangst van het ingevulde contactformulier neem ik telefonisch contact op om alle wensen door te nemen. Vervolgens ga ik met veel plezier voor je aan de slag. Uiteraard zonder verplichtingen. Als het resultaat niet bevalt hoef je niet tot aankoop over te gaan. Ik kan me echter niet voorstellen dat het tegen zal gaan vallen.

Wees er wel op tijd bij! Het is niet uitgesloten dat ik nog op pad moet voor de juiste stenen!

Misschien is het leuk om via deze link eens te kijken naar de werking van de edelstenen. Ik merk vaak dat mensen zich aangetrokken voelen tot een steen met de energie die precies bij hen past. Zo vaak dat het eigenlijk geen toeval meer is...

neem gerust contact op als je iets mist, of iets nèt even wat anders wil dan afgebeeld.