fbpx

Ketting “whirls” zilver

25,00

Uitverkocht

Handgemaakte hanger met crazylace agaat

Dit is een bijzondere handgemaakte hanger met mooi geweven zilverkleurig koperdraad rondom een opvallend getekende, ovalen crazy lace agaat. De zilverkleurige draad accentueert de opvallende kleuren van de edelsteen. De subtiele zetting laat de fraaie tekening van de edelsteen mooi uitkomen. Je krijgt absoluut complimenten als je dit bijzondere sieraad draagt.

Specificaties

De mooi getekende, ovalen crazy lace agaat van 2,5x2 cm is met zilverkleurig koperdraad verwerkt tot een opvallend mooie hanger van 2,2x4cm. De hanger is voorzien van een zilverkleurige ketting, maar is ook heel erg mooi aan een iets stoerder zwart lederen koordketting. Het koperdraad waarmee de hanger omwikkeld is, heeft een bewerking ondergaan zodat het z'n glans behoudt en geen allergische reacties teweeg brengt. Bij de bestelling kan worden aangegeven of een zilverkleurige ketting gewenst is of dat de keuze op een iets stoerdere zwart lederen koord ketting valt.

Persoonlijk contact

Overigens is het altijd mogelijk, nu of in de toekomst, om een bijpassende armband, ring, oorbellen, sjaal- of hoedenspeld te laten maken met dezelfde schitterende crazy lace agaat. Na een mailbericht of ontvangst van het ingevulde contactformulier neem ik telefonisch contact op om alle wensen door te nemen. Vervolgens ga ik met veel plezier voor je aan de slag. Uiteraard zonder verplichtingen. Als het resultaat niet bevalt hoef je niet tot aankoop over te gaan. Ik kan me echter niet voorstellen dat het tegen zal gaan vallen.

Wees er wel op tijd bij! Het is niet uitgesloten dat ik nog op pad moet voor de juiste stenen!

Misschien is het leuk om via deze link eens te kijken naar de werking van agaat. Ik merk vaak dat mensen zich aangetrokken voelen tot een edelsteen met de energie die precies bij hen past. Zo vaak dat het eigenlijk geen toeval meer is...

neem gerust contact op als je iets mist, of iets nèt even wat anders wil dan afgebeeld.