fbpx

Ketting “whirls” koper

25,00

Uitverkocht

Handgemaakte hanger met crazy-lace agaat

Dit is een bijzondere handgemaakte hanger met mooi geweven koperkleurig koperdraad rondom een heel mooi getekende, ovalen crazy lace agaat. De mooie koperkleur van het draad past heel mooi bij de edelsteen. De subtiele zetting laat de levendige tekening van de edelsteen mooi uitkomen. Je krijgt absoluut complimenten als je dit bijzondere sieraad draagt. De hanger is voorzien van een koperkleurige ketting, maar is ook heel erg mooi aan een iets stoerder zwart lederen koordketting.

Specificaties

Deze handgemaakte hanger met crazy-lace agaat is met een mooi getekende ovalen steen van 2,5x2 cm gemaakt. Het is met koperkleurig koperdraad verwerkt tot een opvallend mooie hanger van 2,2x4cm. Het koperdraad waarmee de hanger omwikkeld is, heeft een bewerking ondergaan zodat het z'n glans behoudt en geen allergische reacties teweeg brengt. Bij de bestelling kan worden aangegeven of een koperkleurige ketting gewenst is of dat de keuze op een iets stoerdere zwart lederen koord ketting valt.

Persoonlijk contact

Overigens is het altijd mogelijk, nu of in de toekomst, om een bijpassende armband, ring, oorbellen, sjaal- of hoedenspeld te laten maken met dezelfde schitterende crazy lace agaat. Na een mailbericht of ontvangst van het ingevulde contactformulier neem ik telefonisch contact op om alle wensen door te nemen. Vervolgens ga ik met veel plezier voor je aan de slag. Uiteraard zonder verplichtingen. Als het resultaat niet bevalt hoef je niet tot aankoop over te gaan. Ik kan me echter niet voorstellen dat het tegen zal gaan vallen.

Wees er wel op tijd bij! Het is niet uitgesloten dat ik nog op pad moet voor de juiste stenen!

Misschien is het leuk om via deze link eens te kijken naar de werking van agaat. Ik merk vaak dat mensen zich aangetrokken voelen tot een edelsteen met de energie die precies bij hen past. Zo vaak dat het eigenlijk geen toeval meer is...

neem gerust contact op als je iets mist, of iets nèt even wat anders wil dan afgebeeld.