fbpx

Ketting “true blinder”

75,00

1 op voorraad

Bijzondere hanger met bruine streepagaat en rutielkwarts details

Deze prachtige, klassiek vormgegeven, handgemaakte hanger is gemaakt van ultradun (2mm) messingkleurig (oud-goud) koperdraad rondom een mooie bruine streep-agaat edelsteen. In de omlijsting zijn 4 details van glimmende rutielkwarts verwerkt waardoor het geheel echt "af" is. Je krijgt absoluut complimenten als je dit bijzondere sieraad draagt.

Specificaties

De fraaie donkerbruine streepagaat van 3x4 cm is verwerkt tot een prachtige hanger van 6,5×4,2 cm van messingkleurig koperdraad. De fijne open bewerking is mogelijk door de lengte-doorboring. De hanger is voorzien van een lange, messingkleurige ketting. Het draad waarmee de hanger omwikkeld is, heeft een bewerking ondergaan. Daardoor blijft het als nieuw en brengt het geen allergische reacties teweeg. Bij de bestelling kun je aangeven hoe lang de bijpassende ketting moet zijn.

Persoonlijk contact

Overigens is het altijd mogelijk, nu of in de toekomst, om een bijpassende armband, ring, oorbellen, sjaal- of hoedenspeld te laten maken met dezelfde fraaie agaat. Na een mailbericht of ontvangst van het ingevulde contactformulier neem ik telefonisch contact op om alle wensen door te nemen. Vervolgens ga ik met veel plezier voor je aan de slag. Uiteraard zonder verplichtingen. Als het resultaat niet bevalt hoef je niet tot aankoop over te gaan. Ik kan me echter niet voorstellen dat het tegen zal gaan vallen.

Wees er wel op tijd bij! Het is niet uitgesloten dat ik nog op pad moet voor de juiste stenen!

Misschien is het leuk om via deze link eens te kijken naar de werking van de agaat. Ik merk vaak dat mensen zich aangetrokken voelen tot een edelsteen met de energie die precies bij hen past. Zo vaak dat het eigenlijk geen toeval meer is...

neem gerust contact op als je iets mist, of iets nèt even wat anders wil dan afgebeeld.