fbpx

Ketting “tropical flower” howliet

30,00

1 op voorraad

Categorie: Tags: ,
Handmade hanger met howliet

Dit is een bijzondere handgemaakte hanger met bijzonder elegant gevormd zilverkleurig koperdraad rondom een ovalen howliet. De kleur en de vormgeving van het zilverkleurige koperdraad passen uitstekend bij de serene uitstraling van de edelsteen. Je krijgt absoluut complimenten als je dit bijzondere sieraad draagt.

Specificaties

De ovalen howliet van 3,2x2 cm is verwerkt tot een mooie hanger van 4,9x2,3 cm. Het zilverkleurige koperdraad waarmee de hanger omwikkeld is, heeft een bewerking ondergaan zodat het z'n glans behoudt en geen allergische reacties teweeg brengt. Bij de bestelling kun je aangeven hoe lang de zilverkleurige ketting moet zijn en of eventueel een iets stoerdere zwart lederen koord ketting gewenst is.

Persoonlijk contact

Overigens is het altijd mogelijk, nu of in de toekomst, om een bijpassende armband, ring, oorbellen, sjaal- of hoedenspeld te laten maken met dezelfde mooie howliet. Na een mailbericht of ontvangst van het ingevulde contactformulier neem ik telefonisch contact op om alle wensen door te nemen. Vervolgens ga ik met veel plezier voor je aan de slag. Uiteraard zonder verplichtingen. Als het resultaat niet bevalt hoef je niet tot aankoop over te gaan. Ik kan me echter niet voorstellen dat het tegen zal gaan vallen.

Wees er wel op tijd bij! Het is niet uitgesloten dat ik nog op pad moet voor de juiste stenen!

Misschien is het leuk om via deze link eens te kijken naar de werking van de howliet. Ik merk vaak dat mensen zich aangetrokken voelen tot een edelsteen met de energie die precies bij hen past. Zo vaak dat het eigenlijk geen toeval meer is...

neem gerust contact op als je iets mist, of iets nèt even wat anders wil dan afgebeeld.