fbpx

vaderdag vaderdagactie unieke handgemaakte sieraden met edelsteen love local jewelry edelstenen Google Facebook 

One to Love Crafts

Je bekijkt nu…

Ketting “Tree of life” op schelp

45,00

1 op voorraad

Handgemaakte "Tree-of-life" met schelp

Deze prachtige handgemaakte hanger met schelp is heel apart. Zó'n leuk detail: tussen de takken van de levensboom komt bij kaars- of zonlicht een mooie regenboog tevoorschijn. Op de productfoto is deze net een beetje te zien. De draadbewerking is van zilverkleurig gecoat koperdraad. Daardoor blijft het als nieuw en brengt het bij de meeste mensen geen allergische reacties teweeg.

Schelpen zijn beschermend en hebben een helende werking. Het zijn de edelstenen van de oceaan, verbonden met de wijsheid van het element water. Bij alle natuurvolkeren spelen schelpen een belangrijke rol; Seashells are see-shells. De schelp activeert de kwaliteiten van de vrouwelijke energie, symboliseert het oor(schelp, slakkenhuis) en is daarmee een opwaardering van dat luisterend, ontvangend en vrouwelijk talent. Als je je tot deze hanger aangetrokken voelt, is dat een energie die bij je past. Het kan geen toeval zijn...

Specificaties

De fraaie ivoren, ovalen schelp van 3x4cm is een vondst uit een winkeltje uit de negentiger jaren. Het is verwerkt tot een sierlijke hanger van 5,6x3,4 cm. Het koperdraad waarmee de hanger omwikkeld is, is zilverkleurig gecoat waardoor het mooi blijft. De hanger hangt aan een zilverkleurige ketting maar kan desgewenst ook met een zwarte of bruine lederen koord-ketting worden geleverd.

Persoonlijk contact

Overigens is het altijd mogelijk, nu of in de toekomst, om een bijpassende armband, ring, oorbellen, sjaal- of hoedenspeld te laten maken met een dergelijke schelp. Na een mailbericht of ontvangst van het ingevulde contactformulier neem ik telefonisch contact op om alle wensen door te nemen. Vervolgens ga ik met veel plezier voor je aan de slag. Uiteraard zonder verplichtingen. Als het resultaat niet bevalt hoef je niet tot aankoop over te gaan. Ik kan me echter niet voorstellen dat het tegen zal gaan vallen.

Wees er wel op tijd bij! Het is zeker dat ik een zoektocht moet beginnen voor de juiste schelpen!

Neem gerust contact op als je iets mist, of iets nèt even wat anders wil dan afgebeeld.