fbpx

vaderdag vaderdagactie unieke handgemaakte sieraden met edelsteen love local jewelry edelstenen Google Facebook 

One to Love Crafts

Je bekijkt nu…

Ketting “The Sanguin Envoy” met Botswana agaat

49,00

1 op voorraad

"The Sanguin Envoy"

Deze handgemaakte hanger met Botswana agaat is heel uniek. Met een aparte kleur gecoat koperdraad is de steen rijkelijk en sierlijk omwikkeld.

Naast de algemene eigenschappen van agaat, werkt Botswana agaat beschermend en troostend en stunt daarmee - als een optimistische gezant - bij emotionele pijn, eenzaamheid, stress, piekeren en depressieve gedachten. Zo helpt de steen angst en obsessieve gedachten los te laten. Misschien is het leuk om via deze link eens te kijken naar de verdere werking van de agaat. Ik merk vaak dat mensen zich aangetrokken voelen tot een edelsteen met de energie die precies bij hen past. Zo vaak dat het eigenlijk geen toeval meer is...

Specificaties

Van de bijzondere ovalen Botswana agaat van 4.0 x 3,0 cm is een bijzondere, sierlijke hanger van 6,4 x 3,8 cm gemaakt. Het apart gekleurde koperdraad waarmee het weefwerk rondom de steen is gemaakt, is gecoat zodat het mooi blijft en bij de meeste mensen geen allergische reacties teweeg brengt. De hanger is heel mooi aan een bruin lederen koord-ketting, maar kan desgewenst met een koperkleurige ketting worden geleverd.

Persoonlijk contact

Overigens is het altijd mogelijk, nu of in de toekomst, om een bijpassende armband, ring, oorbellen, sjaal- of hoedenspeld te laten maken met dezelfde fraaie agaat. Na een mailbericht of ontvangst van het ingevulde contactformulier neem ik telefonisch contact op om alle wensen door te nemen. Vervolgens ga ik met veel plezier voor je aan de slag. Uiteraard zonder verplichtingen. Als het resultaat niet bevalt hoef je niet tot aankoop over te gaan. Ik kan me echter niet voorstellen dat het tegen zal gaan vallen.

Wees er wel op tijd bij! Voor stenen van deze kwaliteit moet ik zeker nog op pad!

Neem gerust contact op als je iets mist, of iets nèt even wat anders wil dan afgebeeld.