fbpx

Ketting “the plenty”

25,00

1 op voorraad

Handgemaakte hanger met dendritische agaat

Deze originele handgemaakte hanger is gemaakt van goudkleurig koperdraad rondom een erg mooi getekende, ovalen agaat edelsteen. Je krijgt absoluut complimenten als je dit bijzondere sieraad draagt. Dendritisch agaat staat bekend als de steen van de overvloedigheid en de mooie draadbewerking doet daar recht aan.

Specificaties

De half doorzichtige, diep getekende, ovalen agaat van 2 x 1,5 cm is verwerkt tot een bijzondere hanger van 4 × 2 cm van goudkleurig koperdraad waarin een 4mm kraaltje van dendritisch agaat is verwerkt. Het draad waarmee de hanger omwikkeld is, heeft een bewerking ondergaan. Daardoor blijft het als nieuw en brengt het geen allergische reacties teweeg. De hanger is voorzien van een goudkleurige ketting. Bij de bestelling kun je aangeven hoe lang de ketting moet zijn, of dat de voorkeur uitgaat naar een zwart lederen koord ketting.

Persoonlijk contact

Overigens is het altijd mogelijk, nu of in de toekomst, om een bijpassende armband, ring, oorbellen, sjaal- of hoedenspeld te laten maken met dezelfde fraaie agaat. Na een mailbericht of ontvangst van het ingevulde contactformulier neem ik telefonisch contact op om alle wensen door te nemen. Vervolgens ga ik met veel plezier voor je aan de slag. Uiteraard zonder verplichtingen. Als het resultaat niet bevalt hoef je niet tot aankoop over te gaan. Ik kan me echter niet voorstellen dat het tegen zal gaan vallen.

Wees er wel op tijd bij! Het is niet uitgesloten dat ik nog op pad moet voor de juiste stenen!

Misschien is het leuk om via deze link eens te kijken naar de werking van de agaat. Ik merk vaak dat mensen zich aangetrokken voelen tot een edelsteen met de energie die precies bij hen past. Zo vaak dat het eigenlijk geen toeval meer is...

neem gerust contact op als je iets mist, of iets nèt even wat anders wil dan afgebeeld.