fbpx

Ketting “Texel’s vlag”

25,00

Uitverkocht

Categorie: Tags: , ,
Aparte handgemaakte hanger met malachiet

Een heel aparte handgemaakte hanger met draadbewerkte malachiet edelsteen die doet denken aan de vlag van Texel. Om de lengtestrepen van de malachiet te accentueren is het hangeroog in fraaie waaiervorm opgezet. De achterkant van de hanger is een verrassing! Je krijgt absoluut complimenten als je dit bijzondere sieraad draagt. De hanger is nu voorzien van een zilverkleurige ketting, maar dat kan desgewenst een donker-zilverkleurige ketting of zwart lederen koord ketting zijn.

Specificaties

De ovalen malachiet van 3×1,5 cm is verwerkt in een hanger van 4,5×2 cm. In de hanger is een klein detail van malachiet gewikkeld in zilverkleurig koperdraad. Het draad waarmee de hanger omwikkeld is, heeft een bewerking ondergaan. Daardoor blijft het als nieuw en brengt het geen allergische reacties teweeg. Bij de bestelling kun je aangeven hoe lang de ketting moet zijn en of een zilverkleurige of zwart lederen koord ketting gewenst is.

Persoonlijk contact

Overigens is het altijd mogelijk, nu of in de toekomst, om een bijpassende armband, ring, oorbellen, sjaal- of hoedenspeld te laten maken met dezelfde fraaie malachiet. Na een mailbericht of ontvangst van het ingevulde contactformulier neem ik telefonisch contact op om alle wensen door te nemen. Vervolgens ga ik met veel plezier voor je aan de slag. Uiteraard zonder verplichtingen. Als het resultaat niet bevalt hoef je niet tot aankoop over te gaan. Ik kan me echter niet voorstellen dat het tegen zal gaan vallen.

Wees er wel op tijd bij! Het is niet uitgesloten dat ik nog op pad moet voor de juiste stenen!

Misschien is het leuk om via deze link eens te kijken naar de werking van de malachiet. Ik merk vaak dat mensen zich aangetrokken voelen tot een edelsteen met de energie die precies bij hen past. Zo vaak dat het eigenlijk geen toeval meer is...

neem gerust contact op als je iets mist, of iets nèt even wat anders wil dan afgebeeld.