fbpx

vaderdag vaderdagactie unieke handgemaakte sieraden met edelsteen love local jewelry edelstenen Google Facebook 

One to Love Crafts

Je bekijkt nu…

Ketting “Sweet heart” turquoise howliet

35,00

1 op voorraad

Categorie: Tags: ,
Ketting “Sweet heart" turquoise howliet

Dit is een heel aparte hanger gemaakt van vierkant en halfrond artistiek koperdraad, een fraaie ovaal van turquoise howliet en enkele schitterende koperen details. De hanger is erg mooi aan een bruin lederen koordketting, maar kan desgewenst ook met een bijpassende koperen ketting worden geleverd.

Turkoois is een vrij kostbare steen. Howliet wordt daarom vaak gekleurd met de typische kleur van turkoois omdat die steen een vergelijkbare tekening heeft. Zo ook met deze steen. Voor de werking moet dus worden gekeken naar howliet. Howliet versterkt het geheugen en de focus, verbetert en werkt harmoniserend. Misschien is het leuk om via deze link toe eens te kijken naar de verdere werking van howliet. Ik merk vaak dat mensen zich aangetrokken voelen tot een edelsteen met de energie die precies bij hen. Zo vaak dat het eigenlijk geen toeval meer is...

Specificaties

Van de mooie, ovalen howliet van 6x8mm is een unieke en sierlijke hanger van 4,4 x 2,2 cm gemaakt. De hanger is mooi met een bruine of zwart lederen koord-ketting, maar kan ook met een koperkleurige ketting worden geleverd. De voorkeur kan bij de bestelling worden doorgegeven.

Persoonlijk contact

Overigens is het altijd mogelijk, nu of in de toekomst, om een ​​bijpassende armband, ring, oorbellen, sjaal- van hoedenspeld te laten maken met dezelfde mooie howliet. Na een bericht van ontvangst van het ingevulde contactformulier neem ik telefonisch contact op om alle wensen door te nemen. Vervolgens ga ik met veel plezier voor je aan de slag. Uiteraard zonder verplichtingen. Als het resultaat niet bevalt hoef je niet tot aankoop over te gaan. Ik kan me echter niet voorstellen dat het tegen zal vallen.

Wees er wel op tijd bij! Het is niet uitgesloten dat ik nog op pad moet voor de juiste stenen!

Neem gerust contact op als je iets mist, of iets nèt even wat anders wil dan afgebeeld.