fbpx

Ketting “summer love” blauw chalcedoon

69,00

Uitverkocht

Categorie: Tags: ,
Handgemaakte hanger met blauw chalcedoon

Deze handgemaakte hanger met blauw chalcedoon is heel apart en stoer en sierlijk tegelijk. De draadbewerking is van onbehandeld koper en wordt door 't dragen steeds mooier. Als de hanger een tijdje niet gedragen is, kan het een beetje worden gepoetst met koperpoets of tandpasta. De fraaie blauwe chalcedoon edelsteen is heel subtiel van kleur en heeft een mooie tekening. Je krijgt absoluut complimenten als je dit bijzondere sieraad draagt. De hanger hangt aan een dubbel gedraaide koperkleurige ketting.

Specificaties

De mooie blauwe chalcedoon ovaal van 3x2cm is verwerkt tot een mooie hanger met hartvorm van 6,7x3,8 cm. Het koperdraad waarmee de hanger omwikkeld is, is onbewerkt en wordt door het dragen steeds mooier. De hanger hangt aan een dubbel-gedraaide ketting van 3mm en is 60cm lang waardoor het zonder sluiting gedragen kan worden..

Persoonlijk contact

Overigens is het altijd mogelijk, nu of in de toekomst, om een bijpassende armband, ring, oorbellen, sjaal- of hoedenspeld te laten maken met dezelfde fraaie blauwe chalcedoon. Na een mailbericht of ontvangst van het ingevulde contactformulier neem ik telefonisch contact op om alle wensen door te nemen. Vervolgens ga ik met veel plezier voor je aan de slag. Uiteraard zonder verplichtingen. Als het resultaat niet bevalt hoef je niet tot aankoop over te gaan. Ik kan me echter niet voorstellen dat het tegen zal gaan vallen.

Wees er wel op tijd bij! Het is niet uitgesloten dat ik nog op pad moet voor de juiste stenen!

Misschien is het leuk om via deze link eens te kijken naar de werking van de chalcedoon. Ik merk vaak dat mensen zich aangetrokken voelen tot een edelsteen met de energie die precies bij hen past. Zo vaak dat het eigenlijk geen toeval meer is...

neem gerust contact op als je iets mist, of iets nèt even wat anders wil dan afgebeeld.