fbpx

vaderdag vaderdagactie unieke handgemaakte sieraden met edelsteen love local jewelry edelstenen Google Facebook 

One to Love Crafts

Je bekijkt nu…

Ketting “Steampunk romance”

49,00

1 op voorraad

Categorie: Tag:
Ketting “Steampunk romance"

Deze bijzondere, handgemaakte hanger met een prachtig glanzende markiesvormige labradoriet is heel apart en sierlijk. De fijne draadbewerking is van gecoat koperdraad waardoor het als nieuw blijft. De steen iriseert subliem in prachtige blauwgroene kleuren die mooi bij de draadbewerking passen.

Labradoriet is een krachtige beschermer die verborgen talenten aan het licht brengt. Misschien is het leuk om via deze link eens te kijken naar de verdere werking van de labradoriet. Ik merk vaak dat mensen zich aangetrokken voelen tot een edelsteen met de energie die precies bij hen past. Zo vaak dat het eigenlijk geen toeval meer is...

Specificaties

De bijzonder fraaie markiesvormige labradoriet van 3,5x1,2cm is verwerkt tot een opvallende en sierlijke hanger van 5,6x3,2 cm. Het koperdraad waarmee de hanger omwikkeld is, is staalkleurig gecoat. De hanger is erg mooi aan een zwart lederen koordketting, maar kan desgewenst ook met een bijpassende staalkleurige ketting worden geleverd.

Persoonlijk contact

Overigens is het altijd mogelijk, nu of in de toekomst, om een bijpassende armband, ring, oorbellen, sjaal- of hoedenspeld te laten maken met dezelfde fraaie labradoriet. Na een mailbericht of ontvangst van het ingevulde contactformulier neem ik telefonisch contact op om alle wensen door te nemen. Vervolgens ga ik met veel plezier voor je aan de slag. Uiteraard zonder verplichtingen. Als het resultaat niet bevalt hoef je niet tot aankoop over te gaan. Ik kan me echter niet voorstellen dat het tegen zal gaan vallen.

Wees er wel op tijd bij! Voor een dergelijke uitzonderlijk fraaie steen moet ik zeker op zoektocht!

Neem gerust contact op als je iets mist, of iets nèt even wat anders wil dan afgebeeld.