fbpx

vaderdag vaderdagactie unieke handgemaakte sieraden met edelsteen love local jewelry edelstenen Google Facebook 

One to Love Crafts

Je bekijkt nu…

Ketting “Starburst heart” met goudsteen

20,00

1 op voorraad

“Starburst heart"

Bij deze handgemaakte hanger is de 14K goudkleurige omlijsting als het ware gedrapeerd om het hart van schitterend goudsteen heen. In de goudsteen zitten 1000 sterren gevangen die schitteren in kaarslicht of de zon.

Goudsteen geeft kracht en energie. De steen geeft hoop, bevordert een positieve kijk op het leven en werkt opbeurend. Goedsteen bevordert individualiteit en ambitie en helpt om je doelen te bereiken. Misschien is het leuk om via deze link eens te kijken naar de werking van de goudsteen. Ik merk vaak dat mensen zich aangetrokken voelen tot een edelsteen met de energie die precies bij hen past. Zo vaak dat het eigenlijk geen toeval meer is...

Specificaties

De hartvormige bruine goudsteen van 2 x 2 cm is verwerkt in een hanger van 4,8 x 2,2 cm. Het koperdraad waarmee de hanger omwikkeld is, heeft een bewerking ondergaan zodat het z'n glans behoudt en bij de meeste mensen geen allergische reacties teweeg brengt. Bij de bestelling kun je aangeven of de voorkeur uitgaat naar een iets stoerdere bruin- of zwart lederen koord ketting.

Persoonlijk contact

Overigens is het altijd mogelijk, nu of in de toekomst, om een bijpassende armband, ring, oorbellen, sjaal- of hoedenspeld te laten maken met dezelfde schitterende goudsteen. Na een mailbericht of ontvangst van het ingevulde contactformulier neem ik telefonisch contact op om alle wensen door te nemen. Vervolgens ga ik met veel plezier voor je aan de slag. Uiteraard zonder verplichtingen. Als het resultaat niet bevalt hoef je niet tot aankoop over te gaan. Ik kan me echter niet voorstellen dat het tegen zal gaan vallen.

Wees er wel op tijd bij! Het is niet uitgesloten dat ik nog op pad moet voor de juiste stenen!

Neem gerust contact op als je iets mist, of iets nèt even wat anders wil dan afgebeeld.