fbpx

vaderdag vaderdagactie unieke handgemaakte sieraden met edelsteen love local jewelry edelstenen Google Facebook 

One to Love Crafts

Je bekijkt nu…

Ketting “ssssubtiel sodaliet”

20,00

1 op voorraad

Categorie: Tag:
Handgemaakte hanger met sodaliet

Deze bijzondere, handgemaakte hanger met een speelse uitstraling is gemaakt van zilverkleurig koperdraad rondom een mooi getekende sodaliet edelsteen. De vormen en kleuren van de edelsteen en het zilverkleurig koperdraad zijn mooi in balans. De hanger is voorzien van een zilverkleurige ketting. Je krijgt absoluut complimenten als je dit bijzondere sieraad draagt.

Specificaties

De druppelvormige sodaliet van 3x1,5cm is verwerkt tot een subtiele hanger van 4×1,8 cm van elegant gevormd zilverkleurig koperdraad. Het draad waarmee de hanger omwikkeld is, heeft een bewerking ondergaan waardoor de glans behouden blijft en het geen allergische reacties teweegbrengt. Bij de bestelling kun je aangeven hoe lang de ketting moet zijn en of een wat stoerder zwart lederen koord ketting gewenst is in plaats van een zilverkleurige ketting.

Persoonlijk contact

Overigens is het altijd mogelijk, nu of in de toekomst, om een bijpassende armband, ring, oorbellen, sjaal- of hoedenspeld te laten maken met dezelfde fraaie sodaliet. Na een mailbericht of ontvangst van het ingevulde contactformulier neem ik telefonisch contact op om alle wensen door te nemen. Vervolgens ga ik met veel plezier voor je aan de slag. Uiteraard zonder verplichtingen. Als het resultaat niet bevalt hoef je niet tot aankoop over te gaan. Ik kan me echter niet voorstellen dat het tegen zal gaan vallen.

Wees er wel op tijd bij! Het is niet uitgesloten dat ik nog op pad moet voor de juiste stenen!

Misschien is het leuk om via deze link eens te kijken naar de werking van de sodaliet. Ik merk vaak dat mensen zich aangetrokken voelen tot een edelsteen met de energie die precies bij hen past. Zo vaak dat het eigenlijk geen toeval meer is...

Neem gerust contact op als je iets mist, of iets nèt even wat anders wil dan afgebeeld.