fbpx

Ketting “spectacular flower” lapis lazuli

35,00

Uitverkocht

Categorie: Tags: ,
Hanger handgemaakt met lapis lazuli

Dit is een bijzondere handgemaakte hanger met harmonieus gevormd messing kleurig koperdraad en lapis lazuli kralen rondom een prachtige ovalen lapis lazuli donut. De kleur en de vormgeving van het messingkleurige koperdraad passen uitstekend bij de Koninklijke uitstraling van de edelsteen. Je krijgt absoluut complimenten als je dit bijzondere sieraad draagt.

Specificaties

De bijzonder mooie lapis lazuli donut van 3 cm doorsnede is met bijbehorende lapis lazuli kralen verwerkt tot een mooie, sierlijke hanger van 4 cm doorsnede. Het messing kleurige koperdraad waarmee de hanger omwikkeld is, heeft een bewerking ondergaan zodat het z'n glans behoudt en geen allergische reacties teweeg brengt. De messing kleurige ketting is lang en heeft daarom geen slotje nodig. Bij de bestelling kan worden aangegeven hoe lang de ketting precies moet zijn en of eventueel een karabijnslotje gewenst is. Ook kan een voorkeur voor een iets stoerdere zwart lederen koord ketting worden aangegeven.

Persoonlijk contact

Overigens is het altijd mogelijk, nu of in de toekomst, om een bijpassende armband, ring, oorbellen, sjaal- of hoedenspeld te laten maken met dezelfde schitterende lapis lazuli. Na een mailbericht of ontvangst van het ingevulde contactformulier neem ik telefonisch contact op om alle wensen door te nemen. Vervolgens ga ik met veel plezier voor je aan de slag. Uiteraard zonder verplichtingen. Als het resultaat niet bevalt hoef je niet tot aankoop over te gaan. Ik kan me echter niet voorstellen dat het tegen zal gaan vallen.

Wees er wel op tijd bij! Het is niet uitgesloten dat ik nog op pad moet voor de juiste stenen!

Misschien is het leuk om via deze link eens te kijken naar de werking van de lapis lazuli. Ik merk vaak dat mensen zich aangetrokken voelen tot een edelsteen met de energie die precies bij hen past. Zo vaak dat het eigenlijk geen toeval meer is...

neem gerust contact op als je iets mist, of iets nèt even wat anders wil dan afgebeeld.