fbpx

vaderdag vaderdagactie unieke handgemaakte sieraden met edelsteen love local jewelry edelstenen Google Facebook 

One to Love Crafts

Je bekijkt nu…

Ketting “Seashore Rose” met crazy lace agaat

45,00

1 op voorraad

Categorie: Tags: ,
Ketting "Seashore Rose"

Deze handgemaakte hanger met crazy lace agaat is heel apart en stijlvol. De draadbewerking is van staalkleurig gecoat koperdraad. Daardoor blijft het als nieuw en brengt het bij de meeste mensen geen allergische reacties teweeg. Je krijgt absoluut complimenten als je dit bijzondere sieraad draagt.

Agaat is aardend, heeft een kalmerende uitwerking en geeft je een gevoel van veiligheid. Misschien is het leuk om via deze link eens te kijken naar de verdere werking van de agaat. Ik merk vaak dat mensen zich aangetrokken voelen tot een edelsteen met de energie die precies bij hen past. Zo vaak dat het eigenlijk geen toeval meer is...

Specificaties

De prachtige, subtiel gekleurde ovalen 63ct crazy lace agaat van 244x27x7 mm doet denken aan aanspoelende golven op een tropisch strand. De steen is bovenaan doorboord om het roosje van gecoat koperdraad in te bevestigen. Het koperdraad waarmee het weefwerk rondom de steen is gemaakt, is staalkleurig gecoat wat mooi blijft. De hanger kan zowel met een staalkleurige ketting als met een zwart lederen koord-ketting worden geleverd.

Persoonlijk contact

Overigens is het altijd mogelijk, nu of in de toekomst, om een bijpassende armband, ring, oorbellen, sjaal- of hoedenspeld te laten maken met dezelfde fraaie agaat. Na een mailbericht of ontvangst van het ingevulde contactformulier neem ik telefonisch contact op om alle wensen door te nemen. Vervolgens ga ik met veel plezier voor je aan de slag. Uiteraard zonder verplichtingen. Als het resultaat niet bevalt hoef je niet tot aankoop over te gaan. Ik kan me echter niet voorstellen dat het tegen zal gaan vallen.

Wees er wel op tijd bij! Het is niet uitgesloten dat ik nog op pad moet voor de juiste stenen!

Neem gerust contact op als je iets mist, of iets nèt even wat anders wil dan afgebeeld.