fbpx

vaderdag vaderdagactie unieke handgemaakte sieraden met edelsteen love local jewelry edelstenen Google Facebook 

One to Love Crafts

Je bekijkt nu…

Ketting “rock arrow”

29,00

Categorie: Tags: ,
Rock arrow

Deze bijzondere handgemaakte hanger is heel stijlvol vormgegeven en kan door iedereen worden gedragen. De fraai glanzende zwarte obsidiaan is opvallend mooi. De hanger is gemaakt van 925 sterling zilver. De hanger is mooi aan een zwart lederen koordketting, maar dat kan desgewenst een bijpassend zilverkleurige ketting zijn.

Obsidiaan is een sterk inzichtgevende edelsteen die persoonlijke ontwikkeling stimuleert. Misschien is het leuk om via deze link eens te kijken naar de werking van de obsidiaan. Ik merk vaak dat mensen zich aangetrokken voelen tot een edelsteen met de energie die precies bij hen past. Zo vaak dat het eigenlijk geen toeval meer is...

Specificaties

De fraai glanzende pijlpunt van zwarte obsidiaan is 4,4x2,3 cm. Vierkant draad van 925 sterling zilver is gevormd, gevijld en gepolijst zodat een aparte, sierlijke hanger van 5,2x2,3 cm is gecreëerd. Bij de bestelling kun je aangeven welke ketting gewenst is.

Persoonlijk contact

Overigens is het altijd mogelijk, nu of in de toekomst, om een bijpassende armband, ring, oorbellen, sjaal- of hoedenspeld te laten maken met dezelfde fraaie obsidiaan. Na een mailbericht of ontvangst van het ingevulde contactformulier neem ik telefonisch contact op om alle wensen door te nemen. Vervolgens ga ik met veel plezier voor je aan de slag. Uiteraard zonder verplichtingen. Als het resultaat niet bevalt hoef je niet tot aankoop over te gaan. Ik kan me echter niet voorstellen dat het tegen zal gaan vallen.

Wees er wel op tijd bij! Het kan zijn dat ik nog op pad moet voor stenen van deze kwaliteit!

Neem gerust contact op als je iets mist, of iets nèt even wat anders wil dan afgebeeld.