fbpx

vaderdag vaderdagactie unieke handgemaakte sieraden met edelsteen love local jewelry edelstenen Google Facebook 

One to Love Crafts

Je bekijkt nu…

Ketting “riddle”

35,00

1 op voorraad

Categorie: Tag:
Handgemaakte hanger met een raadsel

Deze opvallende hanger is gemaakt van een prachtig getekende donut met een heel bijzondere kleur. Van het fraaie kleurenspel en de gedetailleerde tekening van de steen werd ik hebberig, dus kocht ik 'm, schreef de naam op.... en raakte het briefje kwijt. Helaas kan ik dus niet verwijzen naar de werking van de steen. Daarom is deze hanger wat lager geprijsd dan de meeste andere donut-hangers.

Specificaties

De prachtig getekende getekende donut met de mooie kleuren meet 4 cm doorsnede en is met subtiel aangebracht koperkleurig koperdraad verwerkt tot een sierlijke hanger van 4x5,5 cm. Op het hangeroog is een 4mm detail van tijgeroog gezet. Het contrast tussen de strakke streepjes van het detail en het "wildverband" van de donut is erg mooi omdat de kleuren helemaal overeenkomen. De kleuren en vormen van de bewerking laten die van de steen bijzonder goed uitkomen. Je krijgt absoluut complimenten als je dit bijzondere sieraad draagt. Het draad waarmee de hanger omwikkeld is, heeft een bewerking ondergaan. Daardoor blijft het als nieuw en brengt het geen allergische reacties teweeg. De bijpassende ketting is lang en heeft daarom geen slotje. Bij de bestelling kan de gewenste lengte - eventueel met sluiting - worden aangegeven. Met een zwart lederen koordketting vormt de hanger ook een mooi geheel.

Persoonlijk contact

Een bijpassend sieraad met dezelfde steen is in dit geval niet te maken. Een armband, ring, oorbellen, sjaal- of hoedenspeld met dezelfde fraaie tijgeroog kan natuurlijk wel. Na een mailbericht of ontvangst van het ingevulde contactformulier neem ik telefonisch contact op om alle wensen door te nemen. Vervolgens ga ik met veel plezier voor je aan de slag. Uiteraard zonder verplichtingen. Als het resultaat niet bevalt hoef je niet tot aankoop over te gaan. Ik kan me echter niet voorstellen dat het tegen zal gaan vallen.

Wees er wel op tijd bij! Het is niet uitgesloten dat ik nog op pad moet voor de juiste stenen!

Voor het detail: misschien is het leuk om via deze link eens te kijken naar de werking van de tijgeroog. Ik merk vaak dat mensen zich aangetrokken voelen tot een edelsteen met de energie die precies bij hen past. Zo vaak dat het eigenlijk geen toeval meer is...

Neem gerust contact op als je iets mist, of iets nèt even wat anders wil dan afgebeeld.