fbpx

vaderdag vaderdagactie unieke handgemaakte sieraden met edelsteen love local jewelry edelstenen Google Facebook 

One to Love Crafts

Je bekijkt nu…

Ketting “rebel”

50,00

1 op voorraad

Categorie: Tag:
Handgemaakte hanger met tijgeroog donut in messing

Deze aparte handgemaakte hanger is gemaakt van een gevarieerd getekende tijgeroog. Het aparte messingkleurige koperdraad is subtiel aangebracht rond de donut van 4 cm doorsnede. Daarin is ook een klein detail van tijgeroog verwerkt. Je krijgt absoluut complimenten als je dit bijzondere sieraad draagt. De kleuren en vormen van de bewerking laten die van de steen bijzonder goed uitkomen.

Specificaties

De mooi gevarieerd getekende donut van tijgeroog van 4 cm doorsnede is met messingkleurig koperdraad verwerkt tot een sierlijke hanger van 4x5,2 cm. Op het hangeroog is een 4mm detail van tijgeroog gezet. Het draad waarmee de hanger omwikkeld is, heeft een bewerking ondergaan. Daardoor blijft het als nieuw en brengt het geen allergische reacties teweeg. De bijpassende ketting is lang en heeft daarom geen slotje. Bij de bestelling kan de gewenste lengte - eventueel met sluiting - worden aangegeven.

Persoonlijk contact

Overigens is het altijd mogelijk, nu of in de toekomst, om een bijpassende armband, ring, oorbellen, sjaal- of hoedenspeld te laten maken met dezelfde fraaie tijgeroog. Na een mailbericht of ontvangst van het ingevulde contactformulier neem ik telefonisch contact op om alle wensen door te nemen. Vervolgens ga ik met veel plezier voor je aan de slag. Uiteraard zonder verplichtingen. Als het resultaat niet bevalt hoef je niet tot aankoop over te gaan. Ik kan me echter niet voorstellen dat het tegen zal gaan vallen.

Wees er wel op tijd bij! Het is niet uitgesloten dat ik nog op pad moet voor de juiste stenen!

Misschien is het leuk om via deze link eens te kijken naar de werking van de tijgeroog. Ik merk vaak dat mensen zich aangetrokken voelen tot een edelsteen met de energie die precies bij hen past. Zo vaak dat het eigenlijk geen toeval meer is...

Neem gerust contact op als je iets mist, of iets nèt even wat anders wil dan afgebeeld.