fbpx

Ketting “purple bliss”

25,00

1 op voorraad

Handgemaakte druppelhanger met amethist

Dit is een bijzondere handgemaakte druppelhanger met een heel fraai getekende amethist in druppelvorm, subtiel omlijst met staalkleurig koperdraad. De vormgeving van het staalkleurige koperdraad is mooi open gehouden om de levendige uitstraling van de edelsteen helemaal tot zijn recht te laten komen. Samen met het speels bewegende detail is het ook een erg mooie hanger voor het oogappeltje geworden. Je krijgt absoluut complimenten als je dit bijzondere sieraad draagt. De hanger is nu voorzien van een zilverkleurige ketting, maar dat kan desgewenst een iets stoerdere zwart lederen koord ketting zijn. 

Specificaties

De druppelvormige amethist van 2x1,5 cm is verwerkt tot een mooie hanger van 4x1,7 cm. Het staalkleurige koperdraad waarmee de hanger omwikkeld is, heeft een bewerking ondergaan zodat het z'n glans behoudt en geen allergische reacties teweeg brengt. Bij de bestelling kun je aangeven hoe lang de ketting moet zijn en of eventueel een iets stoerdere zwart lederen koord ketting gewenst is.

Persoonlijk contact

Overigens is het altijd mogelijk, nu of in de toekomst, om een bijpassende armband, ring, oorbellen, sjaal- of hoedenspeld te laten maken met dezelfde schitterende amethist. Na een mailbericht of ontvangst van het ingevulde contactformulier neem ik telefonisch contact op om alle wensen door te nemen. Vervolgens ga ik met veel plezier voor je aan de slag. Uiteraard zonder verplichtingen. Als het resultaat niet bevalt hoef je niet tot aankoop over te gaan. Ik kan me echter niet voorstellen dat het tegen zal gaan vallen.

Wees er wel op tijd bij! Het is niet uitgesloten dat ik nog op pad moet voor de juiste stenen!

Misschien is het leuk om via deze link eens te kijken naar de werking van de amethist. Deze steen is ook erg geschikt voor kinderen. Ik merk vaak dat mensen zich aangetrokken voelen tot een edelsteen met de energie die precies bij hen past. Zo vaak dat het eigenlijk geen toeval meer is...

neem gerust contact op als je iets mist, of iets nèt even wat anders wil dan afgebeeld.