fbpx

vaderdag vaderdagactie unieke handgemaakte sieraden met edelsteen love local jewelry edelstenen Google Facebook 

One to Love Crafts

Je bekijkt nu…

Ketting “pink you up”

35,00

1 op voorraad

Categorie: Tag:
Handgemaakte hanger met roze drakenaderagaat

Deze originele handgemaakte hanger is gemaakt van staalkleurig koperdraad rondom een heel opvallende kleur drakenader-agaat edelsteen. Je krijgt absoluut complimenten als je dit bijzondere sieraad draagt. De eenvoud van de hanger geeft alle ruimte aan het indrukwekkende kleurenspel van de steen met mysterieuze uitstraling. De achterkant is een leuke verassing!

Specificaties

De half doorzichtige, markiesvormige agaat van 4x2cm is verwerkt tot een stijlvolle hanger van 5,5×2,5 cm van zilverkleurig koperdraad waarin subtiele zilverkleurige kraaltjes zijn verwerkt. Het draad waarmee de hanger omwikkeld is, heeft een bewerking ondergaan. Daardoor blijft het als nieuw en brengt het geen allergische reacties teweeg. De hanger is voorzien van een zilverkleurige ketting. Bij de bestelling kun je aangeven hoe lang de ketting moet zijn en of een goudkleurige of zwart lederen koord ketting gewenst is.

Persoonlijk contact

Overigens is het altijd mogelijk, nu of in de toekomst, om een bijpassende armband, ring, oorbellen, sjaal- of hoedenspeld te laten maken met dezelfde fraaie agaat. Na een mailbericht of ontvangst van het ingevulde contactformulier neem ik telefonisch contact op om alle wensen door te nemen. Vervolgens ga ik met veel plezier voor je aan de slag. Uiteraard zonder verplichtingen. Als het resultaat niet bevalt hoef je niet tot aankoop over te gaan. Ik kan me echter niet voorstellen dat het tegen zal gaan vallen.

Wees er wel op tijd bij! Het is niet uitgesloten dat ik nog op pad moet voor de juiste stenen!

Misschien is het leuk om via deze link eens te kijken naar de werking van de agaat. Ik merk vaak dat mensen zich aangetrokken voelen tot een edelsteen met de energie die precies bij hen past. Zo vaak dat het eigenlijk geen toeval meer is...

Neem gerust contact op als je iets mist, of iets nèt even wat anders wil dan afgebeeld.