fbpx

Ketting “picture this”

25,00

Handgemaakte hanger met foto jaspis

Deze originele, handgemaakte hanger is gemaakt van een aparte kleur koperdraad rondom een fraai getekende jaspis edelsteen. Je krijgt absoluut complimenten als je dit bijzondere sieraad draagt. De opvallend getekende druppelvormige jaspis van 3×1,5cm is verwerkt tot een kunstig gemaakte hanger van 5,5×2,2 cm met veel fraaie details van koperkleurig koperdraad. De aparte kleur van het draad van de hanger benadrukt de  mooie kleuren van de mooi getekende steen. De hanger is voorzien van een 14K goudkleurige ketting. Het draad waarmee de hanger omwikkeld is, heeft een bewerking ondergaan waardoor het zijn glans behoudt en geen allergische reacties teweegbrengt.

Jaspis werkt… <klik hier voor de werking van jaspis>

Uitverkocht

Handgemaakte hanger met foto jaspis

Deze originele, handgemaakte hanger is gemaakt van een aparte kleur koperdraad rondom een fraai getekende jaspis edelsteen. De aparte kleur van het draad van de hanger benadrukt de  mooie kleuren van de mooi getekende steen. Je krijgt absoluut complimenten als je dit bijzondere sieraad draagt. De hanger is voorzien van een 14K goudkleurige ketting. 

Specificaties

De opvallend getekende, druppelvormige jasper van 3x1,5cm is verwerkt tot een kunstig gemaakte hanger van 5,5×2,2 cm met veel details van een aparte kleur koperdraad. Het draad waarmee de hanger omwikkeld is, heeft een bewerking ondergaan. Daardoor blijft het als nieuw en brengt het geen allergische reacties teweeg. Bij de bestelling kun je aangeven hoe lang de ketting moet zijn en of een zwart lederen koord ketting gewenst is.

Persoonlijk contact

Overigens is het altijd mogelijk, nu of in de toekomst, om een bijpassende armband, ring, oorbellen, sjaal- of hoedenspeld te laten maken met dezelfde fraaie jaspis. Na een mailbericht of ontvangst van het ingevulde contactformulier neem ik telefonisch contact op om alle wensen door te nemen. Vervolgens ga ik met veel plezier voor je aan de slag. Uiteraard zonder verplichtingen. Als het resultaat niet bevalt hoef je niet tot aankoop over te gaan. Ik kan me echter niet voorstellen dat het tegen zal gaan vallen.

Wees er wel op tijd bij! Het is niet uitgesloten dat ik nog op pad moet voor de juiste stenen!

Misschien is het leuk om via deze link eens te kijken naar de werking van de jaspis. Ik merk vaak dat mensen zich aangetrokken voelen tot een edelsteen met de energie die precies bij hen past. Zo vaak dat het eigenlijk geen toeval meer is...

neem gerust contact op als je iets mist, of iets nèt even wat anders wil dan afgebeeld.