fbpx

Ketting “old school” bergkristal

15,00

1 op voorraad

Categorie: Tags: ,
Aparte handgemaakte hanger van bergkristal

Een erg leuke, handgemaakte hanger met bergkristal - een draadbewerkte edelsteen en lederen koordketting die bij de old-school stijl past. Het is een aparte, sierlijk stoere ketting. Je krijgt absoluut complimenten als je dit bijzondere sieraad draagt.

Specificaties

De levendige donut van bergkristal van 3cm doorsnede is met zilverkleurig koperdraad verwerkt tot een aparte, leuke hanger van 3x5 cm. Daarin zijn ook een handbeschilderd houten kraaltje en een zwart accentje verwerkt. Het koperdraad van de hanger heeft een bewerking ondergaan. Daardoor blijft het als nieuw en brengt het geen allergische reacties teweeg. De lederen koordketting past helemaal bij de old-school stijl.

Persoonlijk contact

Overigens is het altijd mogelijk, nu of in de toekomst, om een bijpassende armband, ring, oorbellen, sjaal- of hoedenspeld te laten maken met dezelfde prachtige bergkristal. Na een mailbericht of ontvangst van het ingevulde contactformulier neem ik telefonisch contact op om alle wensen door te nemen. Vervolgens ga ik met veel plezier voor je aan de slag. Uiteraard zonder verplichtingen. Als het resultaat niet bevalt hoef je niet tot aankoop over te gaan. Ik kan me echter niet voorstellen dat het tegen zal gaan vallen.

Wees er wel op tijd bij! Het is best mogelijk dat ik nog op pad moet voor de juiste stenen!

Misschien is het leuk om via deze link eens te kijken naar de werking van de bergkristal. Ik merk vaak dat mensen zich aangetrokken voelen tot een edelsteen met de energie die precies bij hen past. Zo vaak dat het eigenlijk geen toeval meer is...

neem gerust contact op als je iets mist, of iets nèt even wat anders wil dan afgebeeld.