fbpx

vaderdag vaderdagactie unieke handgemaakte sieraden met edelsteen love local jewelry edelstenen Google Facebook 

One to Love Crafts

Je bekijkt nu…

Ketting “Mysterious Phantom” met dendriet opaal

30,00

1 op voorraad

Categorie: Tags: ,
Ketting “Mysterious Phantom" met dendriet opaal

Deze handgemaakte hanger met dendriet opaal is heel stilistisch vormgegeven om recht te doen aan de mooie, opvallende steen met interessante insluitsels.

Dendriet opaal stimuleert zelfexpressie, interesse in kunst en waardering voor mooie dingen. De steen heeft ook een sterke connectie met liefde, passie, sexualiteit en maakt trouw en loyaal. Misschien is het leuk om hier eens te kijken naar de verdere werking van dendriet opaal. Ik merk vaak dat mensen zich aangetrokken voelen tot een steen met de energie en werking die precies bij hen past. Zo vaak dat het eigenlijk geen toeval meer is...

Specificaties

De ovalen dendriet opaal van 44ct is 46x30x5mm en is verwerkt tot een stilistische hanger van 5,8x30 cm. De hanger wordt met een zilverkleurige ketting geleverd, maar met een iets stoerdere zwart lederen koord ketting is het ook een heel mooi geheel. Het zilverkleurige koperdraad waarmee de hanger omwikkeld is, heeft een bewerking ondergaan. Daardoor blijft het als nieuw en brengt het bij de meeste mensen geen allergische reacties teweeg. Bij de bestelling kun je aangeven welke ketting gewenst is.

Persoonlijk contact

Overigens is het altijd mogelijk, nu of in de toekomst, om een bijpassende armband, ring, oorbellen, sjaal- of hoedenspeld te laten maken met dezelfde fraaie dendriet opaal. Na een mailbericht of ontvangst van het ingevulde contactformulier neem ik telefonisch contact op om alle wensen door te nemen. Vervolgens ga ik met veel plezier voor je aan de slag. Uiteraard zonder verplichtingen. Als het resultaat niet bevalt hoef je niet tot aankoop over te gaan. Ik kan me echter niet voorstellen dat het tegen zal gaan vallen.

Wees er wel op tijd bij! Voor stenen van deze kwaliteit moet ik zeker nog op pad!

Neem gerust contact op als je iets mist, of iets nèt even wat anders wil dan afgebeeld.