fbpx

Ketting “mooi rood…”

50,00

1 op voorraad

Handgemaakte hanger met rode jaspis donut

Deze opvallende handgemaakte hanger is gemaakt van een mooi rood gekleurde jaspis. Het koperkleurige koperdraad is sierlijk, symmetrisch golvend aangebracht rond de donut van 4 cm doorsnede. Je krijgt absoluut complimenten als je dit bijzondere sieraad draagt. De kleur en vormen van de bewerking passen fraai bij de rustige uitstraling van de steen. Op de plaats waar aan de bovenkant een oogje voor de ketting zit, is aan de onderkant een leuk bewegend, koperen detail met een klein kraaltje aangebracht.

Specificaties

De mooie rode donut van rode jaspis van 4 cm doorsnede is met koperkleurig koperdraad verwerkt tot een sierlijke hanger van 4x7,5 cm. Het draad waarmee de hanger omwikkeld is, heeft een bewerking ondergaan. Daardoor blijft het als nieuw en brengt het geen allergische reacties teweeg. De bijpassende ketting is lang en heeft daarom geen slotje. Bij de bestelling kan de gewenste lengte - eventueel met sluiting - worden aangegeven.

Persoonlijk contact

Overigens is het altijd mogelijk, nu of in de toekomst, om een bijpassende armband, ring, oorbellen, sjaal- of hoedenspeld te laten maken met hetzelfde fraaie rode jaspis. Na een mailbericht of ontvangst van het ingevulde contactformulier neem ik telefonisch contact op om alle wensen door te nemen. Vervolgens ga ik met veel plezier voor je aan de slag. Uiteraard zonder verplichtingen. Als het resultaat niet bevalt hoef je niet tot aankoop over te gaan. Ik kan me echter niet voorstellen dat het tegen zal gaan vallen.

Wees er wel op tijd bij! Het is niet uitgesloten dat ik nog op pad moet voor de juiste stenen!

Misschien is het leuk om via deze link eens te kijken naar de werking van de jaspis. Ik merk vaak dat mensen zich aangetrokken voelen tot een edelsteen met de energie die precies bij hen past. Zo vaak dat het eigenlijk geen toeval meer is...

neem gerust contact op als je iets mist, of iets nèt even wat anders wil dan afgebeeld.