fbpx

Ketting “monumental-coral”

50,00

1 op voorraad

Handgemaakte hanger met fossiel koraal donut in messing

Deze zeer fraaie, 2-zijdig te dragen handgemaakte hanger is gemaakt van een glad gepolijste donut van  fossiel koraal. Het messingkleurige koperdraad is fraai golvend aangebracht rond de donut van 4 cm doorsnede. Dit is zodanig verwerkt dat de donut aan beide zijden te dragen is. Je krijgt absoluut complimenten als je dit bijzondere sieraad draagt. De kleur en vormen van de bewerking laten die van het glad gepolijste koraal bijzonder goed uitkomen.

Specificaties

De prachtige, gladgepolijste donut van fossiel koraal van 4 cm doorsnede is met apart aangebracht messingkleurig koperdraad een sierlijke hanger geworden van 4x7 cm. Het draad waarmee de hanger omwikkeld is, heeft een bewerking ondergaan. Daardoor blijft het als nieuw en brengt het geen allergische reacties teweeg. De bijpassende ketting is lang en heeft daarom geen slotje. Bij de bestelling kan de gewenste lengte - eventueel met sluiting - worden aangegeven.

Persoonlijk contact

Overigens is het altijd mogelijk, nu of in de toekomst, om een bijpassende armband, ring, oorbellen, sjaal- of hoedenspeld te laten maken met dezelfde fraaie tijgeroog. Na een mailbericht of ontvangst van het ingevulde contactformulier neem ik telefonisch contact op om alle wensen door te nemen. Vervolgens ga ik met veel plezier voor je aan de slag. Uiteraard zonder verplichtingen. Als het resultaat niet bevalt hoef je niet tot aankoop over te gaan. Ik kan me echter niet voorstellen dat het tegen zal gaan vallen.

Wees er wel op tijd bij! Het is niet uitgesloten dat ik nog op pad moet voor de juiste stenen!

Misschien is het leuk om via deze link eens te kijken naar de werking van fossiel koraal. Ik merk vaak dat mensen zich aangetrokken voelen tot een edelsteen met de energie die precies bij hen past. Zo vaak dat het eigenlijk geen toeval meer is...

neem gerust contact op als je iets mist, of iets nèt even wat anders wil dan afgebeeld.