fbpx

Ketting “mirror of life”

35,00

1 op voorraad

Categorie: Tags: ,
Handgemaakte hanger met hematiet en staalkleurige levensboom

Rond de jaarwisseling wordt nogal eens teruggeblikt op de tijd achter ons; in de spiegel kijken en bedenken hoe onze levensboom zicht ontwikkeld heeft. De oude Egyptenaren maakten spiegels van hematiet. Daarom vond ik het toepasselijk om een levensboom te vormen rondom deze ovalen hematiet, op 3 januari met een steen die uit de vorige eeuw afkomstig is. Het is een echt fraaie hanger geworden met een mooi vormgegeven levensboom op de glimmende hematiet edelsteen. Je krijgt absoluut complimenten als je dit bijzondere sieraad draagt.

Specificaties

De ovalen glimmende hematiet van 4×3 cm is verwerkt tot een mooie hanger van 5,3×3,2 cm. De levensboom is gemaakt van 0,4 en 0,3mm staalkleurig koperdraad. De hanger is nu voorzien van een zwart lederen koordketting, maar dat kan desgewenst een staalkleurige ketting zijn. Het staalkleurige koperdraad waarmee de hanger omwikkeld is, heeft een bewerking ondergaan. Daardoor blijft het als nieuw en brengt het geen allergische reacties teweeg. Bij de bestelling kun je aangeven of een staalkleurige ketting gewenst is.

Persoonlijk contact

Overigens is het altijd mogelijk, nu of in de toekomst, om een bijpassende armband, ring, oorbellen, sjaal- of hoedenspeld te laten maken met dezelfde fraaie glimmende hematiet. Na een mailbericht of ontvangst van het ingevulde contactformulier neem ik telefonisch contact op om alle wensen door te nemen. Vervolgens ga ik met veel plezier voor je aan de slag. Uiteraard zonder verplichtingen. Als het resultaat niet bevalt hoef je niet tot aankoop over te gaan. Ik kan me echter niet voorstellen dat het tegen zal gaan vallen.

Wees er wel op tijd bij! Het is niet uitgesloten dat ik nog op pad moet voor de juiste stenen!

Misschien is het leuk om via deze link eens te kijken naar de werking van de hematiet. Ik merk vaak dat mensen zich aangetrokken voelen tot een edelsteen met de energie die precies bij hen past. Zo vaak dat het eigenlijk geen toeval meer is...

neem gerust contact op als je iets mist, of iets nèt even wat anders wil dan afgebeeld.