fbpx

Ketting “midnight green”

40,00

1 op voorraad

Categorie: Tag:
Bijzondere handgemaakte hanger met mosagaat

Een heel aparte handgemaakte hanger met mosagaat - een draadbewerkte edelsteen en messing ketting. Je krijgt absoluut complimenten als je dit bijzondere sieraad draagt.

Specificaties

De diepgroene mosagaat van 4×3 cm is met messing kleurig koperdraad verwerkt tot een bijzondere en sierlijke hanger van 5,8×3,2 cm. Het koperdraad van de hanger heeft een bewerking ondergaan. Daardoor blijft het als nieuw en brengt het geen allergische reacties teweeg. De bijpassende messing kleurige ketting is mooi lang en heeft geen sluiting nodig. Indien gewenst kan de lengte echter worden ingekort en voorzien worden van een slotje.

Persoonlijk contact

Overigens is het altijd mogelijk, nu of in de toekomst, om een bijpassende armband, ring, oorbellen, sjaal- of hoedenspeld te laten maken met dezelfde prachtig groene mosagaat. Na een mailbericht of ontvangst van het ingevulde contactformulier neem ik telefonisch contact op om alle wensen door te nemen. Vervolgens ga ik met veel plezier voor je aan de slag. Uiteraard zonder verplichtingen. Als het resultaat niet bevalt hoef je niet tot aankoop over te gaan. Ik kan me echter niet voorstellen dat het tegen zal gaan vallen.

Wees er wel op tijd bij! Het is niet altijd eenvoudig om edelstenen van deze mooie kwaliteit te vinden!

Misschien is het leuk om via deze link eens te kijken naar de werking van de mosagaat. Ik merk vaak dat mensen zich aangetrokken voelen tot een edelsteen met de energie die precies bij hen past. Zo vaak dat het eigenlijk geen toeval meer is...

neem gerust contact op als je iets mist, of iets nèt even wat anders wil dan afgebeeld.