fbpx

vaderdag vaderdagactie unieke handgemaakte sieraden met edelsteen love local jewelry edelstenen Google Facebook 

One to Love Crafts

Je bekijkt nu…

Ketting “Lord of the Green” met drakenader agaat

35,00

1 op voorraad

Categorie: Tags: ,
Handgemaakte hanger met groene drakenaderagaat

Deze originele handgemaakte hanger is gemaakt van zilverkleurig gecoat koperdraad rondom een heel opvallende kleur drakenader-agaat edelsteen. Je krijgt absoluut complimenten als je dit bijzondere sieraad draagt. De eenvoud van de hanger geeft alle ruimte aan het indrukwekkende kleurenspel van de steen met mysterieuze uitstraling. De achterkant is een leuke verassing!

Agaat werkt aardend, stabiliserend en beschermend. De steen werkt kalmerend, laat je veilig voelen en zorgt voor zowel geestelijke als emotionele rust en balans. Misschien is het leuk om via deze link eens te kijken naar de werking van de agaat. Ik merk vaak dat mensen zich aangetrokken voelen tot een edelsteen met de energie die precies bij hen past. Zo vaak dat het eigenlijk geen toeval meer is...

Specificaties

De half doorzichtige, markiesvormige agaat van 4x2cm is verwerkt tot een stijlvolle hanger van 5,5×2,3 cm van zilverkleurig koperdraad waarin subtiele zilverkleurige kraaltjes zijn verwerkt. Het draad waarmee de hanger omwikkeld is, heeft een bewerking ondergaan. Daardoor blijft het als nieuw en brengt het geen allergische reacties teweeg. De hanger is mooi aan een zilverkleurige ketting, maar ook aan een zwart lederen koordketting. Bij de bestelling kan de voorkeur worden aangegeven.

Persoonlijk contact

Overigens is het altijd mogelijk, nu of in de toekomst, om een bijpassende armband, ring, oorbellen, sjaal- of hoedenspeld te laten maken met dezelfde fraaie agaat. Na een mailbericht of ontvangst van het ingevulde contactformulier neem ik telefonisch contact op om alle wensen door te nemen. Vervolgens ga ik met veel plezier voor je aan de slag. Uiteraard zonder verplichtingen. Als het resultaat niet bevalt hoef je niet tot aankoop over te gaan. Ik kan me echter niet voorstellen dat het tegen zal gaan vallen.

Wees er wel op tijd bij! Het is niet uitgesloten dat ik nog op pad moet voor de juiste stenen!

Neem gerust contact op als je iets mist, of iets nèt even wat anders wil dan afgebeeld.