fbpx

vaderdag vaderdagactie unieke handgemaakte sieraden met edelsteen love local jewelry edelstenen Google Facebook 

One to Love Crafts

Je bekijkt nu…

Ketting “Ko Nijn”

15,00

1 op voorraad

Schattig konijnenkoppie met rozenkwarts

Dit leuke handgemaakte hangertje met prachtige, zacht glanzende rozenkwarts kralen (8 en 4mm) is met mooi roze-kleurig koperdraad tot een konijnenkoppie vormgegeven. De lieve uitstraling van de edelsteen komt hiermee helemaal tot zijn recht. Het is een erg leuk hangertje voor het oogappeltje geworden. Je krijgt absoluut complimenten als je dit bijzondere sieraad draagt. De hanger is nu voorzien van een roze-kleurige ketting, maar dat kan desgewenst een gekleurde lederen koord ketting zijn. 

Specificaties

De rozenkwarts kralen van 8 en 4mm zijn verwerkt tot een apart hangertje van 2,2x1,7 cm. Het roze-kleurige koperdraad waarmee de hanger omwikkeld is, heeft een bewerking ondergaan zodat het z'n glans behoudt en geen allergische reacties teweeg brengt. Bij de bestelling kun je aangeven hoe lang de ketting moet zijn en of eventueel een gekleurde lederen koord ketting gewenst is.

Persoonlijk contact

Overigens is het altijd mogelijk, nu of in de toekomst, om een bijpassende armband, ring, oorbellen, sjaal- of hoedenspeld te laten maken met dezelfde schitterende rozenkwarts. Na een mailbericht of ontvangst van het ingevulde contactformulier neem ik telefonisch contact op om alle wensen door te nemen. Vervolgens ga ik met veel plezier voor je aan de slag. Uiteraard zonder verplichtingen. Als het resultaat niet bevalt hoef je niet tot aankoop over te gaan. Ik kan me echter niet voorstellen dat het tegen zal gaan vallen.

Wees er wel op tijd bij! Het is niet uitgesloten dat ik nog op pad moet voor de juiste stenen!

Misschien is het leuk om via deze link eens te kijken naar de werking van de rozenkwarts. Door de zachte werking is deze edelsteen erg geschikt voor kinderen, Ik merk vaak dat mensen zich aangetrokken voelen tot een edelsteen met de energie die precies bij hen past. Zo vaak dat het eigenlijk geen toeval meer is...

Neem gerust contact op als je iets mist, of iets nèt even wat anders wil dan afgebeeld.