fbpx

vaderdag vaderdagactie unieke handgemaakte sieraden met edelsteen love local jewelry edelstenen Google Facebook 

One to Love Crafts

Je bekijkt nu…

Ketting “Joi de Vivre” met zonnesteen

30,00

Joi de Vivre

Deze bijzondere handgemaakte hanger is stijlvol A-symmetrisch vormgegeven en kan door iedereen worden gedragen. De fraai schitterende zonnesteen is opvallend mooi.

Zonnesteen verwarmt, geeft energie en staat voor licht- en helderheid. Misschien is het leuk om via deze link eens te kijken naar de verdere werking van de zonnesteen. Ik merk vaak dat mensen zich aangetrokken voelen tot een edelsteen met de energie die precies bij hen past. Zo vaak dat het eigenlijk geen toeval meer is...

Specificaties

De fraai schitterende, min of meer driezijdige zonnesteen van ongeveer 2,7x1,4 cm is met zilverkleurig gecoat koperdraad omwikkeld tot een sierlijke A-symmetrische hanger van 3,8 x 2,0 cm. De hanger is mooi aan een bruin of zwart lederen koordketting, maar dat kan desgewenst een bijpassend zilverkleurige ketting zijn. Bij de bestelling kun je aangeven welke ketting gewenst is. 

Persoonlijk contact

Overigens is het altijd mogelijk, nu of in de toekomst, om een bijpassende armband, ring, oorbellen, sjaal- of hoedenspeld te laten maken met dezelfde fraaie zonnesteen. Na een mailbericht of ontvangst van het ingevulde contactformulier neem ik telefonisch contact op om alle wensen door te nemen. Vervolgens ga ik met veel plezier voor je aan de slag. Uiteraard zonder verplichtingen. Als het resultaat niet bevalt hoef je niet tot aankoop over te gaan. Ik kan me echter niet voorstellen dat het tegen zal gaan vallen.

Wees er wel op tijd bij! Voor stenen van deze kwaliteit moet ik zeker nog op pad!

Neem gerust contact op als je iets mist, of iets nèt even wat anders wil dan afgebeeld.