fbpx

vaderdag vaderdagactie unieke handgemaakte sieraden met edelsteen love local jewelry edelstenen Google Facebook 

One to Love Crafts

Je bekijkt nu…

Ketting “hidden”

25,00

1 op voorraad

Categorie: Tag:
Aparte hanger met dendritisch agaat

Deze handgemaakte hanger met dendritisch agaat is ietwat stoer vormgegeven. In steen heeft fraaie insluitsels waardoor een spannende diepte is ontstaan. Het weefwerk van het goudkleurig gecoate koperdraad past mooi bij de stoere uitstraling van de steen. Je krijgt absoluut complimenten als je dit bijzondere sieraad draagt.

Agaat is aardend, heeft een kalmerende uitwerking en geeft je een gevoel van veiligheid. Misschien is het leuk om via deze link eens te kijken naar de verdere werking van de agaat. Ik merk vaak dat mensen zich aangetrokken voelen tot een edelsteen met de energie die precies bij hen past. Zo vaak dat het eigenlijk geen toeval meer is...

Specificaties

De mooie ovalen dendritische agaat van 2x1,5cm is verwerkt tot een heel stoer hangertje van 3,9x2 cm. De bewerking van het goudkleurig gecoate koperdraad past mooi bij de fraaie steen. De hanger wordt geleverd met een goudkleurige ketting, maar dat kan desgewenst een bruin-lederen koord-ketting zijn.

Persoonlijk contact

Overigens is het altijd mogelijk, nu of in de toekomst, om een bijpassende armband, ring, oorbellen, sjaal- of hoedenspeld te laten maken met dezelfde fraaie agaat. Na een mailbericht of ontvangst van het ingevulde contactformulier neem ik telefonisch contact op om alle wensen door te nemen. Vervolgens ga ik met veel plezier voor je aan de slag. Uiteraard zonder verplichtingen. Als het resultaat niet bevalt hoef je niet tot aankoop over te gaan. Ik kan me echter niet voorstellen dat het tegen zal gaan vallen.

Wees er wel op tijd bij! Het is niet uitgesloten dat ik nog op pad moet voor de juiste stenen!

Neem gerust contact op als je iets mist, of iets nèt even wat anders wil dan afgebeeld.