fbpx

Ketting “summer leaf” groene kwarts

69,00

1 op voorraad

Categorie: Tags: ,
Handgemaakte hanger met groene kwarts

Deze handgemaakte hanger met groene kwarts is heel apart en stoer en sierlijk tegelijk. De draadbewerking is van onbehandeld koper en wordt door 't dragen steeds mooier. Als de hanger een tijdje niet gedragen is, kan het een beetje worden gepoetst met koperpoets of tandpasta. De fraaie groene kwarts edelsteen heeft subtiele schitteringen en een mooie tekening. Het is me niet gelukt om de steen mooi op de foto te krijgen, maar de tweede foto laat wel iets van de tekening en diepte zien. Je krijgt absoluut complimenten als je dit bijzondere sieraad draagt. De hanger hangt aan een dubbel gedraaide koperkleurige ketting.

Specificaties

De mooie groene kwarts ovaal van 3x2cm is verwerkt tot een mooie hanger van 6x4,5 cm. Het koperdraad waarmee de hanger omwikkeld is, is onbewerkt en wordt door het dragen steeds mooier. De hanger hangt aan een dubbel-gedraaide ketting van 3mm en is 60cm lang waardoor het zonder sluiting gedragen kan worden..

Persoonlijk contact

Overigens is het altijd mogelijk, nu of in de toekomst, om een bijpassende armband, ring, oorbellen, sjaal- of hoedenspeld te laten maken met dezelfde fraaie groene kwarts. Na een mailbericht of ontvangst van het ingevulde contactformulier neem ik telefonisch contact op om alle wensen door te nemen. Vervolgens ga ik met veel plezier voor je aan de slag. Uiteraard zonder verplichtingen. Als het resultaat niet bevalt hoef je niet tot aankoop over te gaan. Ik kan me echter niet voorstellen dat het tegen zal gaan vallen.

Wees er wel op tijd bij! Het is niet uitgesloten dat ik nog op pad moet voor de juiste stenen!

Misschien is het leuk om via deze link eens te kijken naar de werking van de kwarts. Ik merk vaak dat mensen zich aangetrokken voelen tot een edelsteen met de energie die precies bij hen past. Zo vaak dat het eigenlijk geen toeval meer is...

neem gerust contact op als je iets mist, of iets nèt even wat anders wil dan afgebeeld.