fbpx

vaderdag vaderdagactie unieke handgemaakte sieraden met edelsteen love local jewelry edelstenen Google Facebook 

One to Love Crafts

Je bekijkt nu…

Ketting “curly amazonite”

57,00

1 op voorraad

Categorie: Tags: ,
Handgemaakte hanger met amazoniet

Deze handgemaakte hanger met amazoniet is heel apart en sierlijk. De draadbewerking is van vierkant en dun rond koperdraad en is geoxideerd en gepolijst waardoor het sieraad een mooie diepte heeft gekregen. In de topkrul is een facet-geslepen kristal verwerkt wat het geheel een levendige uitstraling geeft. Je krijgt absoluut complimenten als je dit bijzondere sieraad draagt.

Specificaties

De mooie druppelvormige amazoniet van 2,9x1,7cm is verwerkt tot een prachtige hanger van 6,3x2 cm. Het koperdraad waarmee de hanger omwikkeld is, is onbewerkt en wordt door het dragen steeds mooier. De hanger kan zowel met een koperkleurige ketting als met een zwart lederen koordketting worden geleverd.

Amazoniet is een krachtige heler, werkt kalmerend, beschermt tegen straling, is goed bij depressie... Misschien is het leuk om via deze link eens te kijken naar de verdere werking van de amazoniet. Ik merk vaak dat mensen zich aangetrokken voelen tot een edelsteen met de energie die precies bij hen past. Zo vaak dat het eigenlijk geen toeval meer is...

Persoonlijk contact

Overigens is het altijd mogelijk, nu of in de toekomst, om een bijpassende armband, ring, oorbellen, sjaal- of hoedenspeld te laten maken met dezelfde fraaie amazoniet. Na een mailbericht of ontvangst van het ingevulde contactformulier neem ik telefonisch contact op om alle wensen door te nemen. Vervolgens ga ik met veel plezier voor je aan de slag. Uiteraard zonder verplichtingen. Als het resultaat niet bevalt hoef je niet tot aankoop over te gaan. Ik kan me echter niet voorstellen dat het tegen zal gaan vallen.

Wees er wel op tijd bij! Het is niet uitgesloten dat ik nog op pad moet voor de juiste stenen!

Neem gerust contact op als je iets mist, of iets nèt even wat anders wil dan afgebeeld.