fbpx

vaderdag vaderdagactie unieke handgemaakte sieraden met edelsteen love local jewelry edelstenen Google Facebook 

One to Love Crafts

Je bekijkt nu…

Ketting “Green moon” aventurijn

30,00

1 op voorraad

Categorie: Tags: ,
Handgemaakte hanger met aventurijn maan

Deze handgemaakte hanger met aventurijn maan is heel elegant vormgegeven. Het mooi gekrulde zilverkleurige weefwerk sluit de edelsteen fraai in.

Aventurijn werkt kalmerend en beschermend en bevordert een gevoel van welzijn. De steen trekt voorspoed en geluk aan en motiveert je om je dromen waar te maken. Misschien is het leuk om via deze link eens te kijken naar de werking van de aventurijn. Ik merk vaak dat mensen zich aangetrokken voelen tot een edelsteen met de energie die precies bij hen past. Zo vaak dat het eigenlijk geen toeval meer is...

Specificaties

De typisch groene aventurijn maan van 3 cm is verwerkt tot een mooie hanger van 3,6 cm. Het zilverkleurige koperdraad waarmee de hanger omwikkeld is, heeft een bewerking ondergaan. Daardoor blijft het als nieuw en brengt het bij de meeste mensen geen allergische reacties teweeg. De hanger is mooi aan een zilverkleurige ketting, maar dat kan desgewenst een iets stoerdere zwart lederen koord ketting zijn.

Persoonlijk contact

Overigens is het altijd mogelijk, nu of in de toekomst, om een bijpassende armband, ring, oorbellen, sjaal- of hoedenspeld te laten maken met dezelfde fraaie aventurijn. Na een mailbericht of ontvangst van het ingevulde contactformulier neem ik telefonisch contact op om alle wensen door te nemen. Vervolgens ga ik met veel plezier voor je aan de slag. Uiteraard zonder verplichtingen. Als het resultaat niet bevalt hoef je niet tot aankoop over te gaan. Ik kan me echter niet voorstellen dat het tegen zal gaan vallen.

Wees er wel op tijd bij! Het is niet uitgesloten dat ik nog op pad moet voor de juiste stenen!

Neem gerust contact op als je iets mist, of iets nèt even wat anders wil dan afgebeeld.