fbpx

Ketting “free spirit”

50,00

Uitverkocht

Handgemaakte hanger met eldariet donut

Deze aparte handgemaakte hanger is gemaakt van een levendig getekende donut van eldariet. Deze steen staat ook bekend als kambaba jaspis. Het messingkleurige koperdraad is sierlijk aangebracht rond de donut van 4 cm doorsnede. Er is ook een subtiel messingkleurig detail toegevoegd. Je krijgt absoluut complimenten als je dit bijzondere sieraad draagt. De kleur en vormen van de bewerking laten die van de steen bijzonder goed uitkomen.

Specificaties

De levendig getekende donut van eldariet van 4 cm doorsnede is met messingkleurig koperdraad verwerkt tot een sierlijke hanger van 4x5,2 cm. Het draad waarmee de hanger omwikkeld is, heeft een bewerking ondergaan. Daardoor blijft het als nieuw en brengt het geen allergische reacties teweeg. De bijpassende ketting is lang en heeft daarom geen slotje. Bij de bestelling kan de gewenste lengte - eventueel met sluiting - worden aangegeven.

Persoonlijk contact

Overigens is het altijd mogelijk, nu of in de toekomst, om een bijpassende armband, ring, oorbellen, sjaal- of hoedenspeld te laten maken met hetzelfde fraaie eldariet. Na een mailbericht of ontvangst van het ingevulde contactformulier neem ik telefonisch contact op om alle wensen door te nemen. Vervolgens ga ik met veel plezier voor je aan de slag. Uiteraard zonder verplichtingen. Als het resultaat niet bevalt hoef je niet tot aankoop over te gaan. Ik kan me echter niet voorstellen dat het tegen zal gaan vallen.

Wees er wel op tijd bij! Stenen van deze mooie kwaliteit zijn niet eenvoudig te vinden!

Misschien is het leuk om via deze link eens te kijken naar de werking van de eldariet. Ik merk vaak dat mensen zich aangetrokken voelen tot een edelsteen met de energie die precies bij hen past. Zo vaak dat het eigenlijk geen toeval meer is...

neem gerust contact op als je iets mist, of iets nèt even wat anders wil dan afgebeeld.