fbpx

vaderdag vaderdagactie unieke handgemaakte sieraden met edelsteen love local jewelry edelstenen Google Facebook 

One to Love Crafts

Je bekijkt nu…

Ketting “song of the Sylph” zoïsiet

19,00

1 op voorraad

Fantastische hanger met zoïsiet

Deze handgemaakte hanger met fijn rond steentje van zoïsiet is heel elegant vormgegeven. Het zilverkleurige koperdraad wervelt sierlijk om de edelsteen heen. In de zoïsiet edelsteen voert de fraaie roze kleur de boventoon. Je krijgt absoluut complimenten als je dit bijzondere sieraad draagt.

Specificaties

Het ronde steentje van 6 mm is verwerkt in een hanger van 2,3 x 1,2 cm. De hanger heeft nu een zilverkleurige ketting, maar dat kan desgewenst een iets stoerdere zwart lederen koord ketting zijn. Het zilverkleurige koperdraad waarmee de hanger omwikkeld is, heeft een bewerking ondergaan waardoor het zijn glans behoudt en geen allergische reacties teweegbrengt.

Persoonlijk contact

Overigens is het altijd mogelijk, nu of in de toekomst, om een bijpassende armband, ring, oorbellen, sjaal- of hoedenspeld te laten maken met dezelfde fraaie zoïsiet. Na een mailbericht of ontvangst van het ingevulde contactformulier neem ik telefonisch contact op om alle wensen door te nemen. Vervolgens ga ik met veel plezier voor je aan de slag. Uiteraard zonder verplichtingen. Als het resultaat niet bevalt hoef je niet tot aankoop over te gaan. Ik kan me echter niet voorstellen dat het tegen zal gaan vallen.

Wees er wel op tijd bij! Het is niet uitgesloten dat ik nog op pad moet voor de juiste stenen!

Misschien is het leuk om via deze link eens te kijken naar de werking van de zoïsiet. Ik merk vaak dat mensen zich aangetrokken voelen tot een edelsteen met de energie die precies bij hen past. Zo vaak dat het eigenlijk geen toeval meer is...

Neem gerust contact op als je iets mist, of iets nèt even wat anders wil dan afgebeeld.