fbpx

Ketting “dragon-fire”

45,00

Uitverkocht

Handgemaakte hanger met vlammend labradoriet

In de winter heb ik altijd behoefte aan wat extra kleur. Edelstenen- en mineralenbeurzen zijn er op dit moment niet en de winkels waar ik graag uren op zoek ben zijn "niet essentieel".  Mijn kleur-behoefte is dus wat lastig te vervullen. Gelukkig heb ik betrouwbare adressen waar ik edelstenen van goede kwaliteit kan bestellen. Mondjesmaat, want invoerrechten... Een week geleden viel deze steen - heel goed ingepakt tegen de winterse kou... o nee, om beschadiging te voorkomen - op mijn deurmat. Een maand heb ik erop gewacht. Daarom had ik ondertussen al wel een beeld van wat het moest worden.

En dàt is 't niet geworden. Ik vond dat een koperkleurige levensboom geen recht deed aan het prachtige en spannende kleurenspel van de mooie kwaliteit labradoriet. Zo aan 't begin van mijn voorjaarsvakantie en het einde van een fantastische winterse week, ontstond deze fraaie hanger. De aparte koperkleurige omlijsting laat de schitterende kleuren van de steen helemaal tot zijn recht komen. Je krijgt absoluut complimenten als je dit bijzondere sieraad draagt.

Specificaties

De ovalen spectaculair gekleurde labradoriet van 4×3 cm is verwerkt tot een mooie hanger van 6,3×3,2 cm. De hanger is nu voorzien van een aparte gedraaid geschakelde koperkleurige ketting, maar dat kan desgewenst een enkele ketting of een zwart lederen koordketting zijn. Het koperkleurige koperdraad waarmee de hanger omwikkeld is, heeft een bewerking ondergaan. Daardoor blijft het als nieuw en brengt het geen allergische reacties teweeg. Bij de bestelling kun je de gewenste lengte van de koperkleurige ketting aangeven. Of misschien wil je liever een zwart lederen koordketting...

Persoonlijk contact

Overigens is het altijd mogelijk, nu of in de toekomst, om een bijpassende armband, ring, oorbellen, sjaal- of hoedenspeld te laten maken met dezelfde fraaie glimmende labradoriet. Na een mailbericht of ontvangst van het ingevulde contactformulier neem ik telefonisch contact op om alle wensen door te nemen. Vervolgens ga ik met veel plezier voor je aan de slag. Uiteraard zonder verplichtingen. Als het resultaat niet bevalt hoef je niet tot aankoop over te gaan. Ik kan me echter niet voorstellen dat het tegen zal gaan vallen.

Wees er wel op tijd bij! De levertijd voor edelstenen van deze kwaliteit is momenteel minimaal 1 maand!

Misschien is het leuk om via deze link eens te kijken naar de werking van de labradoriet. Ik merk vaak dat mensen zich aangetrokken voelen tot een edelsteen met de energie die precies bij hen past. Zo vaak dat het eigenlijk geen toeval meer is...

neem gerust contact op als je iets mist, of iets nèt even wat anders wil dan afgebeeld.