fbpx

Ketting “delicate donut”

35,00

Uitverkocht

Handgemaakte hanger met rozenkwarts donut

kleur is sierlijk aangebracht rond de donut van 4 cm doorsnede. Er is ook een subtiel detail wan rozenkwarts toegevoegd. Je krijgt absoluut complimenten als je dit bijzondere sieraad draagt. De kleur en vormen van de bewerking maken van de hanger een bijzonder en sierlijk geheel.

Specificaties

De half doorzichtige, gewolkt getekende donut van rozenkwarts van 4 cm doorsnede is met een aparte kleur koperdraad verwerkt tot een sierlijke hanger van 4x5,8 cm. Het draad waarmee de hanger omwikkeld is, heeft een bewerking ondergaan. Daardoor blijft het als nieuw en brengt het geen allergische reacties teweeg. De ketting is 14K-goudkleur wat er goed bij past. Bij de bestelling kan worden aangegeven of een zwart lederen koordketting de voorkeur heeft.

Persoonlijk contact

Overigens is het altijd mogelijk, nu of in de toekomst, om een bijpassende armband, ring, oorbellen, sjaal- of hoedenspeld te laten maken met hetzelfde fraaie rozenkwarts. Na een mailbericht of ontvangst van het ingevulde contactformulier neem ik telefonisch contact op om alle wensen door te nemen. Vervolgens ga ik met veel plezier voor je aan de slag. Uiteraard zonder verplichtingen. Als het resultaat niet bevalt hoef je niet tot aankoop over te gaan. Ik kan me echter niet voorstellen dat het tegen zal gaan vallen.

Wees er wel op tijd bij! Het kan zijn dat ik nog op pad moet voor de juiste stenen!

Misschien is het leuk om via deze link eens te kijken naar de werking van de rozenkwarts. Ik merk vaak dat mensen zich aangetrokken voelen tot een edelsteen met de energie die precies bij hen past. Zo vaak dat het eigenlijk geen toeval meer is...

neem gerust contact op als je iets mist, of iets nèt even wat anders wil dan afgebeeld.