fbpx

vaderdag vaderdagactie unieke handgemaakte sieraden met edelsteen love local jewelry edelstenen Google Facebook 

One to Love Crafts

Je bekijkt nu…

Ketting “dancing donut” aventurijn

30,00

1 op voorraad

Categorie: Tag:
Handgemaakte hanger met aventurijn donut

Deze handgemaakte hanger met aventurijn donut is heel elegant vormgegeven. Het wervelende goudkleurige weefwerk danst als het ware om de edelsteen heen. De typisch groene aventurijn edelsteen is mooi zacht glanzend. Je krijgt absoluut complimenten als je dit bijzondere sieraad draagt. De hanger is nu voorzien van een goudkleurige ketting, maar dat kan desgewenst een iets stoerdere zwart lederen koord ketting zijn. 

Specificaties

De typisch groene aventurijn donut 3 cm is verwerkt tot een mooie hanger van 4,2 cm. Het gat van de donut is 0,8 cm groot en is iets uit het midden geplaatst. Het goudkleurige koperdraad waarmee de hanger omwikkeld is, heeft een bewerking ondergaan. Daardoor blijft het als nieuw en brengt het geen allergische reacties teweeg. Bij de bestelling kun je aangeven hoe lang de ketting moet zijn en of eventueel een iets stoerdere zwart lederen koord ketting gewenst is.

Persoonlijk contact

Overigens is het altijd mogelijk, nu of in de toekomst, om een bijpassende armband, ring, oorbellen, sjaal- of hoedenspeld te laten maken met dezelfde fraaie aventurijn. Na een mailbericht of ontvangst van het ingevulde contactformulier neem ik telefonisch contact op om alle wensen door te nemen. Vervolgens ga ik met veel plezier voor je aan de slag. Uiteraard zonder verplichtingen. Als het resultaat niet bevalt hoef je niet tot aankoop over te gaan. Ik kan me echter niet voorstellen dat het tegen zal gaan vallen.

Wees er wel op tijd bij! Het is niet uitgesloten dat ik nog op pad moet voor de juiste stenen!

Misschien is het leuk om via deze link eens te kijken naar de werking van de aventurijn. Ik merk vaak dat mensen zich aangetrokken voelen tot een edelsteen met de energie die precies bij hen past. Zo vaak dat het eigenlijk geen toeval meer is...

Neem gerust contact op als je iets mist, of iets nèt even wat anders wil dan afgebeeld.