fbpx

vaderdag vaderdagactie unieke handgemaakte sieraden met edelsteen love local jewelry edelstenen Google Facebook 

One to Love Crafts

Je bekijkt nu…

Ketting “curly unakite”

20,00

Handgemaakte hanger met unakiet

Deze aparte, handgemaakte hanger is gemaakt van koperkleurig koperdraad rondom een levendig getekende unakiet edelsteen. Je krijgt absoluut complimenten als je dit bijzondere sieraad draagt. De mooi getekende, ovalen unakiet van 3x2cm is verwerkt tot een sierlijke hanger van 4,7×2,2 cm van koperkleurig koperdraad. DeDe sierlijke vorm en de koperen kleur van de hanger past prachtig bij de kleurstelling van de steen.  hanger is voorzien van een koperkleurige ketting. Het draad waarmee de hanger omwikkeld is, heeft een bewerking ondergaan waardoor het zijn glans behoudt en geen allergische reacties teweegbrengt.

Unakiet werkt… <klik hier voor de werking van unakiet>

1 op voorraad

Categorie: Tags: ,
Handgemaakte hanger met unakiet

Deze aparte, handgemaakte hanger is gemaakt van koperkleurig koperdraad rondom een levendig getekende unakiet edelsteen. De sierlijke vorm en de koperen kleur van de hanger past prachtig bij de kleurstelling van de steen. Je krijgt absoluut complimenten als je dit bijzondere sieraad draagt. De hanger is voorzien van een bijpassende koperkleurige ketting.

Specificaties

De levendig getekende, ovalen unakiet van 3x2cm is verwerkt tot een subtiele hanger van 4,7×2,2 cm van koperkleurig koperdraad. Het draad waarmee de hanger omwikkeld is, heeft een bewerking ondergaan. Daardoor blijft het als nieuw en brengt het geen allergische reacties teweeg. Bij de bestelling kun je aangeven hoe lang de ketting moet zijn, of dat de keuze op een zwart lederen koord ketting is gevallen.

Persoonlijk contact

Overigens is het altijd mogelijk, nu of in de toekomst, om een bijpassende armband, ring, oorbellen, sjaal- of hoedenspeld te laten maken met dezelfde fraaie unakiet. Na een mailbericht of ontvangst van het ingevulde contactformulier neem ik telefonisch contact op om alle wensen door te nemen. Vervolgens ga ik met veel plezier voor je aan de slag. Uiteraard zonder verplichtingen. Als het resultaat niet bevalt hoef je niet tot aankoop over te gaan. Ik kan me echter niet voorstellen dat het tegen zal gaan vallen.

Wees er wel op tijd bij! Het is niet uitgesloten dat ik nog op pad moet voor de juiste stenen!

Misschien is het leuk om via deze link eens te kijken naar de werking van de unakiet. Ik merk vaak dat mensen zich aangetrokken voelen tot een edelsteen met de energie die precies bij hen past. Zo vaak dat het eigenlijk geen toeval meer is...

Neem gerust contact op als je iets mist, of iets nèt even wat anders wil dan afgebeeld.