fbpx

Ketting “curly catch”

30,00

1 op voorraad

Categorie: Tags: ,
Handgemaakte hanger met lazuursteen

Dit is een unieke handgemaakte hanger met opvallend geweven, zilverkleurig koperdraad rondom een ovalen lazuursteen. Van dit sieraad zul je echt genieten. Deze bijzondere hanger heeft een mooi evenwicht tussen het opvallend geweven zilverkleurig koperdraad en de kleuren en tekening van de ovalen edelsteen. Het geeft iedere outfit iets extra’s. Je krijgt absoluut complimenten als je deze bijzondere, opvallend mooie ketting draagt. De hanger is nu voorzien van een zilverkleurige ketting, maar dat kan desgewenst een iets stoerdere zwart lederen koord ketting zijn.

Specificaties

De ovalen lazuursteen van 3x2 cm is verwerkt tot een mooie hanger van 4,4x2,7 cm. Het zilverkleurige koperdraad waarmee de hanger omwikkeld is, heeft een bewerking ondergaan zodat het z'n glans behoudt en geen allergische reacties teweeg brengt. Bij de bestelling kun je aangeven hoe lang de ketting moet zijn en of eventueel een iets stoerdere zwart lederen koord ketting gewenst is.

Persoonlijk contact

Overigens is het altijd mogelijk, nu of in de toekomst, om een bijpassende armband, ring, oorbellen, sjaal- of hoedenspeld te laten maken met dezelfde schitterende lazuursteen. Na een mailbericht of ontvangst van het ingevulde contactformulier neem ik telefonisch contact op om alle wensen door te nemen. Vervolgens ga ik met veel plezier voor je aan de slag. Uiteraard zonder verplichtingen. Als het resultaat niet bevalt hoef je niet tot aankoop over te gaan. Ik kan me echter niet voorstellen dat het tegen zal gaan vallen.

Wees er wel op tijd bij! Het is niet uitgesloten dat ik nog op pad moet voor de juiste stenen!

Misschien is het leuk om via deze link eens te kijken naar de werking van de lazuursteen. Ik merk vaak dat mensen zich aangetrokken voelen tot een edelsteen met de energie die precies bij hen past. Zo vaak dat het eigenlijk geen toeval meer is...

neem gerust contact op als je iets mist, of iets nèt even wat anders wil dan afgebeeld.