fbpx

vaderdag vaderdagactie unieke handgemaakte sieraden met edelsteen love local jewelry edelstenen Google Facebook 

One to Love Crafts

Je bekijkt nu…

Ketting “cracked pink”

25,00

1 op voorraad

Handgemaakte hanger met rhodoniet en vierkant koperdraad

Dit is een echt unieke handgemaakte hanger met draadbewerkte zwarte kant rhodoniet edelsteen en ketting. Je krijgt absoluut complimenten als je dit bijzondere sieraad draagt. Het draad waarmee deze hanger omwikkeld is, is voor mijn collectie bijzonder te noemen; het is een onbewerkte vierkante koperdraad. Dit materiaal wordt langzaam donkerder, wat prachtig past bij de mooie roze kleur van de edelsteen. De hanger is nu voorzien van een koperkleurige ketting, maar dat kan desgewenst een fraai gecombineerde zwart lederen koord ketting zijn. 

Specificaties

De ovalen zwarte kant rhodoniet van 3×2,2 cm is verwerkt in een hanger van 4,5×2,4 cm. Bij de bestelling kun je aangeven hoe lang de koperkleurige ketting moet zijn, of dat een zwart lederen koord ketting gewenst is.

Persoonlijk contact

Overigens is het altijd mogelijk, nu of in de toekomst, om een bijpassende armband, ring, oorbellen, sjaal- of hoedenspeld te laten maken met dezelfde fraaie rhodoniet. Na een mailbericht of ontvangst van het ingevulde contactformulier neem ik telefonisch contact op om alle wensen door te nemen. Vervolgens ga ik met veel plezier voor je aan de slag. Uiteraard zonder verplichtingen. Als het resultaat niet bevalt hoef je niet tot aankoop over te gaan. Ik kan me echter niet voorstellen dat het tegen zal gaan vallen.

Wees er wel op tijd bij! Het is niet uitgesloten dat ik nog op pad moet voor de juiste stenen!

Misschien is het leuk om via deze link eens te kijken naar de werking van de rhodoniet. Ik merk vaak dat mensen zich aangetrokken voelen tot een edelsteen met de energie die precies bij hen past. Zo vaak dat het eigenlijk geen toeval meer is...

Neem gerust contact op als je iets mist, of iets nèt even wat anders wil dan afgebeeld.