fbpx

vaderdag vaderdagactie unieke handgemaakte sieraden met edelsteen love local jewelry edelstenen Google Facebook 

One to Love Crafts

Je bekijkt nu…

Ketting “Coral Diviner” met versteend koraal

35,00

1 op voorraad

Ketting “Coral Diviner" met versteend koraal

Deze originele handgemaakte hanger is gemaakt van zilverkleurig gecoat koperdraad rondom een heel fraaie versteende koraal.

Koraal werkt ontspannend en rustgevend, brengt emoties in balans en geeft een vredig gevoel. Het versterkt de intuitie, verbeeldingen en visualisaties. "Divine" houdt in "als een God, aangenaam, fijn",  Misschien is het leuk om via deze link eens te kijken naar de werking van de koraal. Ik merk vaak dat mensen zich aangetrokken voelen tot een edelsteen met de energie die precies bij hen past. Zo vaak dat het eigenlijk geen toeval meer is...

Specificaties

De fraaie ronde versteende koraal van 3,6 cm doorsnede is verwerkt tot een stijlvolle hanger van 4,2×4,7 cm van zilverkleurig koperdraad. Er is ook een subtiel zilverkleurig accentje in de hanger verwerkt. Deze hanger is prachtig aan een zwart lederen koordketting en kan door iedereen worden gedragen. Het draad waarmee de hanger omwikkeld is, heeft een bewerking ondergaan. Daardoor blijft het als nieuw en brengt het bij de meeste mensen geen allergische reacties teweeg. Bij de bestelling kan worden aangegeven of de voorkeur toch uitgaat naar een zilverkleurige ketting.

Persoonlijk contact

Overigens is het altijd mogelijk, nu of in de toekomst, om een bijpassende armband, ring, oorbellen, sjaal- of hoedenspeld te laten maken met dezelfde fraaie koraal. Na een mailbericht of ontvangst van het ingevulde contactformulier neem ik telefonisch contact op om alle wensen door te nemen. Vervolgens ga ik met veel plezier voor je aan de slag. Uiteraard zonder verplichtingen. Als het resultaat niet bevalt hoef je niet tot aankoop over te gaan. Ik kan me echter niet voorstellen dat het tegen zal gaan vallen.

Wees er wel op tijd bij! Voor stenen van deze kwaliteit moet ik zeker nog op pad!

Neem gerust contact op als je iets mist, of iets nèt even wat anders wil dan afgebeeld.