fbpx

vaderdag vaderdagactie unieke handgemaakte sieraden met edelsteen love local jewelry edelstenen Google Facebook 

One to Love Crafts

Je bekijkt nu…

Ketting “copper & jade”

50,00

1 op voorraad

Categorie: Tag:
handgemaakte hanger met jade donut
Specificaties

Deze zeer fraaie, 2-zijdig te dragen handgemaakte hanger is gemaakt van een zachtgroene donut van  jade. De prachtige, zachtgroene donut van jade van 3,7 cm doorsnede is met fraai golvend aangebracht koperkleurig koperdraad een sierlijke hanger geworden van 3,7x6,2 cm. Je krijgt absoluut complimenten als je dit bijzondere sieraad draagt. De kleuren, draaiingen  en uitstraling van de combinatie vormen een bijzonder geheel. Het draad waarmee de hanger omwikkeld is, heeft een bewerking ondergaan. Daardoor blijft het als nieuw en brengt het geen allergische reacties teweeg. De bijpassende koperkleurige ketting is lang en heeft daarom geen slotje. Bij de bestelling kan de gewenste lengte - eventueel met sluiting - worden aangegeven.

Persoonlijk contact

Overigens is het altijd mogelijk, nu of in de toekomst, om een bijpassende armband, ring, oorbellen, sjaal- of hoedenspeld te laten maken met dezelfde fraaie jade. Na een mailbericht of ontvangst van het ingevulde contactformulier neem ik telefonisch contact op om alle wensen door te nemen. Vervolgens ga ik met veel plezier voor je aan de slag. Uiteraard zonder verplichtingen. Als het resultaat niet bevalt hoef je niet tot aankoop over te gaan. Ik kan me echter niet voorstellen dat het tegen zal gaan vallen.

Wees er wel op tijd bij! Het is niet eenvoudig om stenen met deze mooie kleur te vinden!

Misschien is het leuk om via deze link eens te kijken naar de werking van jade. Ik merk vaak dat mensen zich aangetrokken voelen tot een edelsteen met de energie die precies bij hen past. Zo vaak dat het eigenlijk geen toeval meer is...

Neem gerust contact op als je iets mist, of iets nèt even wat anders wil dan afgebeeld.